Terhesség alatt dermoid ciszta?
10 éve műtötték dermoid cisztával, mindkét petefészkemből kiszedtek 1-1 darabot. Sajnos, most megint kiújultak, de közben várandós lettem, jelenleg az első trimeszterben vagyok.
Holnap megyek tumor markerre, dokim azt mondta ennél többet a terhességem alatt nem fogunk tudni velük kezdeni, félek, hogy esetleg a hormonális változások miatt növekedésnek indulnak, megcsavarodnak, vetélést okoznak. 3 illetve 4 cm-esek.
Volt valaki esetleg hasonló helyzetben? :( Magától a laparoszkópiától nem félek, hisz volt ebben részem már, de így, hogy várandós vagyok, nem műthetnek meg.
Bár nem vagyok szakértő és csak neven olvasgattam, de szerintem lehet programcsászár lesz. És akkor császárnál már a cisztákat is kiveszik. Gyakrabban kell majd dokihoz is járni, hogy tuti minden rendben legyen.
De ne aggódj, figyelni fognak, hogy minden rendben legyen :) Boldog babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!