Lett két halvány 10es pepino tesztem ma vagyok a 11 dpon a naptáram szerint, viszont iszonyatos alhasi szúró fájdalmam van baloldalon a teszt lehet nem terhesség miatt pozitív ha nem ciszta miatt ?
Ha egy teszt a fényképen nem látszik pozitívnak, akkor az nem pozitív. Nekem ezt mondta a doki.
Nem azt mondom, hogy nem vagy terhes, de én ebbe nem élném még bele magam, főleg hogy még nem is késik. Simán lehet negativ is, mármint szellemcsikos, vagy az is lehet, hogy beindult valami, de ugyan úgy meg fog jönni.
Ezért felesleges a korai teszt.
Mindenesetre szorítok, hogy baba legyen.
Na ezeket jó tudni , akkor lehet tényleg szellem csík , mert egyáltalán nem tudom lefotózni nem is látszik rajta semmi a képen . Nem is tesztelek majd csak ha késik vagy 2napja. De mondjuk kétlem hogy baba lenne ,én elsőnek inkább a cisztára gondoltam ,de így hogy 8as neked is ilyen szar volt akkor lehet nincs is semmi bajom csak ez egy ilyen hónap hogy ennyire fáj a hasam előtte .
Tuti hogy ha legközelebb veszek akkor ezt nem fogom még venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!