Lett két halvány 10es pepino tesztem ma vagyok a 11 dpon a naptáram szerint, viszont iszonyatos alhasi szúró fájdalmam van baloldalon a teszt lehet nem terhesség miatt pozitív ha nem ciszta miatt ?
Figyelt kérdés
2 éve szeretnénk babát , tavaly februárban volt egy spontán vetélésem , azotta nem igazán figyelem a ciklusaimat nem hogy 11dpon tesztelégessek , de már négy napja görcsölgetett a hasam .Azt hitem meg fog jönni de ma reggel már úgy fáj hogy ki egyenesedni nem igazán bírok , így vettem egy tesztet a nem tudom hányadik pisiből megcsináltam és extra halványan de ott van a csík nem kellett 5perc H kijöjjön viszont száradás után erősebb lett, okozhat más is pozitív tesztet és azért fájna ennyire ?2023. márc. 29. 11:19
11/25 A kérdező kommentje:
Minden képp ma veszek és ha késik megcsinálom , mert kicsit csak kiváncsivá tett 😁😁
2023. márc. 30. 11:09
12/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok , nem régen vettem tesztet és hát csak meg csináltam az negatív lett sehol egy halvány csík , így biztos állítom én is hogy ez a pepino nem jó teszt :). Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek ♥️😘
2023. márc. 30. 12:05
14/25 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy köszönöm ♥️♥️😘 2 év alatt már nem lep meg :D
2023. márc. 30. 13:29
15/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok gondoltam be írok, csak nem jött meg ma csináltam délután egy tesztet és az pozitív lett viszont tegnap este óta halvány rózsaszín folyásom van, viszont most délutánra úgy veszem észre hogy múlik elfelé , viszont a derekam az nagyon fáj. Nem mentem dokihoz mert annak idején mikor mentem szó szerint le üvöltöttek H minek vagyok ott majd a természet eldönti ők nem írnak gyógyszert rá , van valakinek valami ötlete ami esetleg segíthet a meg tapadásban ? Előre is köszönöm 😘😘😘
2023. ápr. 11. 18:55
16/25 anonim válasza:
Ami segíthet?!
A jóisten meg a szerencse
17/25 A kérdező kommentje:
Valahogy sejtettem , de gondoltam hát ha ☺️☺️ akkor várok köszönöm ♥️
2023. ápr. 11. 21:07
18/25 anonim válasza:
Maszek doki, nekem egyből írt progeszteront.
Magnézium hátha
19/25 A kérdező kommentje:
1.5 hét minden hol a leghamarabb időpont 😔 magne B6 jó , vagy terhes vitamint??
2023. ápr. 11. 21:23
20/25 anonim válasza:
Terhesvitamin nem a babának, hanem a mamának kell. Mert a baba amit kiszed belőled vitamint, azt pótolod vele.
A progreszteron meg nem csodaszer. Adják mintha muszáj volna, pedig az esetek 80%ában felesleges.
Semmit nem tudsz tenni. Pihenni, nem stresszelni
A vitamint szedd, de magad miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!