Első várandósságnál kinek mikor látszódott egyértelműen a pocak?
12 hetesen mint egy jóllakott óvodás.
16 hetesen mint aki totàl behízott hasra.
20 hetesen már egyértelműen babapocak volt.
10. héten már nem mertem feszes ruhát felvenni, mert még nem akartam elmondani a munkahelyemen, de ha valaki nagyon szemfüles már kiszúrhatta volna.
14. héttől már ha nem valami zsákot veszek fel teljesen egyértelmű a szitu.
(Alapból egy vékony deszka vagyok, erre jön rá, hogy genetikailag a család minden nőtagjának hatalmas terhes hasa volt.)
Nekem úgy a második trimeszter közepén kezdett látszódni a hasam, nem vagyok nagydarab, 165 centi és 68 kiló.
Végig tudtam hordani az M-es leggingseimet, alig volt hasam, aztán mégis ott lapult benne egy 3 kilós kisbaba :)
Elsőnél 15-16. héten már aki ismert tudta, de még inkább csak belakott kisgyerek jellege volt. Rá pár hétre már gömbölyödött.
Másodiknál már 13 hetesen ez a belakott kisgyerek hasam van.
20 hetesen akkora hasam volt, mint a sógornőmnek 42 hesesen.
A munkahelyemen már a 12. hét előtt kiszúrta pár tapasztalt kolléga és nem a rosszullétből. 48 kilóról indultam (160 cm). A végére a hasamnak külön köszöntek. Csak előre nőtt, hátulról semmi se látszott, nem vastagodtam. Úgy néztem ki, hogy has, has, has..majd én kilométerekkel hátrébb.
22 hetesen kaptam az első kérdést, hogy csak nem terhes vagyok?
Kb akkor kezdett el látszani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!