Pocak simogatása várandósság alatt? Lehet, vagy sem?
Kutya legyek, ha értem, mire gondolsz...
Te magadnak, vagy hogy más simogathatja-e?!
Kering a neten egy akkora baromság, hogy ha simogatja valaki a terhes hasát akkor beindulhat idő előtt a szülés.
Kijelenthetem egy egészséges terhesség esetén, nincs az a simogatás ami beindítaná. Ami beakar indulni, az be is fog, semmi köze a simogatásnak ehhez. 38.héttől veszettül simogattam a hasam, de sajna így is rávertünk a kiírt időpontra, pedig már nagyon utáltam a végét.
Akár magamnak, akár párom. Azt hittem annyira nem kell kifejteni, miért a kérdés...😅
Több helyen írják, hogy koraszüléshez vezethet, mert keményedést okozhat, stb, máshol meg azt, hogy nyugodtan, hogy ha problémamentes a terhesség.
Hát én ilyet nem hallottam még..
Az en ferjem is simogatta, és kerek 40 hétre szültem.
Ha csak nem utod, vágod biztos nem lesz (amiatt) koraszülött.
8as, 4es már leírta előttem, de azóta én is írtam még, pontozni meg egyáltalán nem pontoztam még senkit, nem tudom ki volt. 😅
7es. Hogy lehet még simogatni egy hasat? Nem belülről gondoltam nyilván 😂 de azt hittem érthető , hogy a várandósság miatt kérdezem, mivel az benne volt a kérdésben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!