Pocak simogatása várandósság alatt? Lehet, vagy sem?
Figyelt kérdés
Annyi félét hallottam, gondoltam fel dobom itt a kérdést2022. ápr. 27. 23:04
11/22 anonim válasza:
Nekem kifejezetten segít a simogatás, mikor kényelmetlenül befészkelődik az egyik oldalra a babám, így féloldalasan feszül tőle a hasam. Simogatásra visszahelyezkedik normális pozícióba, ami jobban esik :D
12/22 anonim válasza:
Egyfolytában a hasamat simogattam és még csak keményedéseim se voltak. Időre született.
13/22 anonim válasza:
Tesómat is ezzel riogatta anyukám, hogy nem szabad simogatni mert keményedéshez meg vetéléshez vezet, de én erről orvosi véleményt még nem hallottam szóval nem hiszem.
14/22 anonim válasza:
Van ilyen, de extrém esetben. Egy barátnőmnek vékony kismamakent beindult a szülés 27. Héten. A kórházban javasolták, hogy ne simogassa egész nap a hasát, mert éppen le kellett állítani az összehúzódàsokat. Ennyi az egész alapja.
15/22 anonim válasza:
En anno 23hettol 30ig korhazban fekudtem komplikaciok miatt aztan 30hetem szuletett a fiam. Nekem a noverek rendszeresen mondtak h ne simogassam a hasam mert beindulhat tole a szules. H igaz e vagy sem azt nem tudom de ezt mondtak
16/22 anonim válasza:
Amikor a kisfiammal voltam várandós, rengeteg simogatást kapott a hasam. Indítani kellett a szülést.
Amikor a kistesót vártam, covid volt. A férjemen és rajtam kívül gyakorlatilag senki sem ért a hasamhoz, ráadásul mi is valamennyivel kevesebbet, mert ugye már nem 0-24-ben ábrándoztunk a 9 hónap alatt, hanem elláttunk egy 2évest. Magától beindult a szülés kiírt időpont után 5 nappal.
17/22 anonim válasza:
Ezért írtam hogy egészséges terhességnél nem fogja beindítani. #4es vagyok
18/22 anonim válasza:
Igen sajnos a kórházakban is terjesztik ezt a baromságot. Mindig gondolj arra, hogy ha ilyenektől beindulna a szülés, már rég kihalt volna az emberiség. Ne aggódj, annyit simogasd amennyit jól esik! Ha 0-24ben simogatnád sem tudna beindulni.
19/22 anonim válasza:
18. nem baromság. Koraszülésnél mondják, ahogy azt többen írták is.
20/22 anonim válasza:
19. De baromság. Attól, hogy mondják még az. Simogathatod amennyit akarod, nem fogsz tőle megszülni. Még akkor sem ha van olyan múlt században képzett szülésznő aki ezt mondja. Képzeld ezek azt is mondják, hogy kis mellel nem lehet szoptatni, vagy keskeny csípővel nem lehet szülni. Ettől még baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!