Terhessen belenyúltam a klóros vízbe, lehet baj?
Figyelt kérdés
Anyósomnál voltunk, segítettem neki takarítani, és klór volt a vízben, csak arra kért, hogy vizezzem be a rongyot. Belenyúltam bevizeztem kicsavartam, amikor megcsapott az erős vegyszerszag, azt hittem csak víz. Utána gyorsan tiszta vízben kezét mostam.Korai terhességről van szó, család még nem tudja. Lehet gond?2023. máj. 27. 11:36
1/10 anonim válasza:
Nem, nem.
Azert olvasgass a terhessegrol.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Olvasok. És pont azt olvastam, hogy nem szabad klórt használni.
2023. máj. 27. 12:00
3/10 anonim válasza:
Hacsak nem képes a bőröd másodpercek alatt felszívni az összes méreganyagot a vízből, akkor valszeg nem lesz gond. Ha mégis képes vagy rá, akkor az valószínűleg egy genetikai csoda.
4/10 anonim válasza:
A klórgáz belélegzése káros, nem az, ha belenyúlsz. Bőrön át attól semmi bajod nem lett. Ha meginnád vagy hüvelyi öblítést csinálnál vele, akkor igen, de az nem terhesnek is árt.
5/10 anonim válasza:
Ez a hasznalattol meg tavol allt.
Amire vigyazz, mert az mar valos veszely, hogy macskaalom, macska utan nagyon-nagyon kezet kell mosni, mert az fertozest hordozhat.
6/10 anonim válasza:
5! A macska 2 hétig fertőz egész életében.
Hamarabb elkapja a toxoplazmózist zöldségtől,gyümölcstől,talajtól!!!
7/10 anonim válasza:
Uh, volt itt már pár paramama, de tuti, benne vagy a top10-ben.
8/10 anonim válasza:
2016-ban szültem,szóval annyira nem régen. De simán levágtam 3 kacsát egy nap.
Nem kell mindentől rettegni. Így hosszú lesz a 9.5 hónap!
9/10 anonim válasza:
ha csak a fele igaz lenne ezeknek a rem hiteknek kihaltunk volna. eljel .normalisan. ne egyel többet csak egeszsegesebben. sportolj nyugodtan moderaltan persze es probald elvezni meg az eletet :-D
10/10 anonim válasza:
Minek segítettél neki takarítani?
Főleg terhesen. Nem lenne elég dolgod otthon?
Amúgy meg teljesen jogos, én se nyúlnék terhesen klóros vízbe…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!