Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha terhes egy no, milyen...

Ha terhes egy no, milyen idosen kezd el noni es erzekeny lenni a melle?

Figyelt kérdés
2008. dec. 30. 12:48
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem + teszt előtt már érzékeny volt és nőtt
2008. dec. 30. 12:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Olyan 16. hét környékén kellett egy számmal nagyobb melltartót vennem, és azóta csak sötétedett a bimbóm, de nem nőtt még egy méretet.Érzékenysége változó, most már nem bírom ha a férjem hozzáér.Sajnos...:(Hogy mikor kezdődött az érzékenység arra nem emlékszem, én nagyon sokat hánytam és ha érzékeny is volt nem foglalkoztam vele, eltörpült valószínűleg a rosszulléteim mellett.De szerintem mindenkinél más.
2008. dec. 30. 13:38
 3/6 anonim ***** válasza:
szia én 9hetes 2 napos terhes vagyok és kb 2 hete leszakadnak a melleim,nagyon érzékeny és olyan mintha vízrajzi térkép volna rajta:D tiszta csík!!!!
2008. dec. 30. 13:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem a pozitív teszt előtti héten már érzékeny volt, aztán a 8-9. hét környékén nött egy számot és ez így is maradt még. Ja és nekem is tiszta csík lett sajnos. 33h.
2008. dec. 30. 16:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez egyénfüggő, de amúgy abból "le tudod mérni" egy kicsit hogy mikor nem vagy terhes mensi előtt mennyire volt érzékeny, mennyire fájt. mert pl. nekem már akkor is nagyon érzékeny volt, feszült meg minden.

Terhesen 5-6.héttől úgy fájt, feszült és húzódott, hogy széttett karral zuhanyoztam nehogy még csak véletlenül is a karom hozzáérjen a mellbimbóhoz.

Nekem nagyon fájt és nagyon érzékeny volt férjem legnagyobb bánatára:) Aztán olyan 16 hetesen ez fokozatosan csökkenve elmúlt a fájdalom.

Nekem méretre semmit nem nőtt de mondjuk amúgy se volt kicsi.

2008. dec. 30. 17:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 26 hetes vagyok, de egy milimétert sem nőtt, de még érzékenynek sem érzékeny egy hangyányit sem. sötét foltok sincsenek rajta, se csíkok, se mindenféle térképek. ugyanolyan pici nyomi mint volt.
2008. dec. 30. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!