Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 éves korba szülővé válni?

22 éves korba szülővé válni?

Figyelt kérdés

Fiam 22

Barátnője 23

Nálam laknak mindketten

Bár dolgoznak,alberletbe nem szeretnenek menni,sajat otthont szeretnének de 20 millio ft LEGALÁBB nincs(es meg keveset is mondtam) es ensem tudom oket ennyivel sajnos segiteni.

Hielt nem szeretnenek felvenni. Szoval maradnak,szepnagy csalad leszunk

Orulok a boldogsaguknak,es a babanak is.

Egyedul csak a koruk az ami aggaszt,nem tul fiatalok?

Nem lesz kesobb gond hogy az eletukbol kimarad a szorakozas es minden ami a fiatalsaggal jar?

Egy gyermek felelosseg. Oke el lehet igyis menni szorakozni de akkor sem ugy es olyan gyakran mint gyerek nelkul.

A gyereket nem tervezték ,de ha mar erkezik orommel varjak.

2023. jún. 7. 12:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
97%
Valószínűleg sokat fogsz vigyázni az unokádra az együtt élés miatt, így nekik könnyebb lesz.
2023. jún. 7. 13:13
 12/25 anonim ***** válasza:
71%

Én a legkevésbe a koruk miatt aggódnék.

Anyám nyakára nem szülnék semmi pénzér....

Hitelt nem akarnak, albérletet nem akarnak... akkor mit várnak? Meleg hógolyót?

Amúgy 5!

Ki mondta, hogy sopronba akarnak házat venni?

Mi pl Szekesfehérvárpn laktunk. Ott is a putri kezdődik 30milliónál...

Ezert nem is a varosban vettünk, hanem vidéken. 20km a várostól, lqkható 120m2es ház, 2000m2es telekkel, 21millió. Igaz van mit csinálni rajta, de simán lakható.

Szomszédban a "putri" 15millió...

És elöbb benn vagyok innen a munkahelyemen, mintha a városban maradtunk volna.

Ezt csak kiegészítésképp.

2023. jún. 7. 13:16
 13/25 anonim ***** válasza:
79%
A fiatalok személyiségétől, érettségétől függ. Én sosem jártam bulizni, a férjem sem. De nagyon gyerek voltam még 22 évesen, és ezt éreztem is. 24 évesen éreztem, hogy kezdek felnőni, már van saját véleményem, saját igényeim. Van, aki hamarabb felnő és érett lesz a gyerekvállaláshoz.
2023. jún. 7. 13:18
 14/25 anonim ***** válasza:
65%
Én 23 éves voltam, mikor született az első gyermekem. Édesanyámmal laktunk egész sokáig. Nem volt felhőtlen, de közösen sok mindenben segítettük egymást. Nem biztos, hogy nem tud ez működni. Bár én nem voltam bulizós.
2023. jún. 7. 13:22
 15/25 anonim ***** válasza:
24%
Egyrészt,ez már mindegy ha jön a baba, másrészt az ő dolguk, harmadrészt én 20 évesen szültem az elsőt,tervezetten,és nekem,nekünk nem volt korai.Soha nem voltunk bulizósok,semmi nem maradt ki az életünkből.Dolgoztunk,dolgozunk mindketten,közben én szereztem diplomát is.Nekünk pl a legjobb döntés volt,mert mostmár kiskamaszok,mi is fiatalok vagyunk,sok közös programot is tudunk csinálni,és nem kellett 50 éves korunkig várni a kettesben töltött időre se,mert már simán el tudunk menni vacsizni,vagy moziba nélkülük is.Persze van aki ennyi idősen szinte életképtelen egyedül még,na neki még nem való.
2023. jún. 7. 13:26
 16/25 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem is működhet. Egy darabig. De nem addig, míg fel nem nő az unokád. Ha nem vagy az a tipikus anyós, akikről szólnak a viccek, akkor minden csak megbeszélés kérdése. Így a meny/anyós kapcsolat sem fordul rosszra. Könnyebb úgy spórolni, ha az elején veled laknak. Hitel nélkül viszont rajtad is maradnak. Egy házra valót, ha megfeszülnek, sem fognak tudni össze gyűjteni. Ha lesz tartalék, azt pótolni kell hitellel sajnos. Ha kettesben szeretnének elmenni valahová, esküvő, hosszú hétvége stb, akkor bizony neked kell vigyázni az unokára. Ha neked ez nem jelent problémát, akkor meg lesz a kikapcsolódásuk is a fiataloknak. Mint írtam, minden a kommunikáción múlik. Beszélni kell mindenről, még ha apróságnak tűnik is.
2023. jún. 7. 13:36
 17/25 anonim ***** válasza:
2023. jún. 7. 14:56
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Akkor most kulon elnek vagy veled?vwgy kamu vagy?

A 17-es belinkelt kerdese a tied?

2023. jún. 7. 15:24
 19/25 anonim ***** válasza:
72%
Tehát nincs 20 milliojuk, hitelt nem akarnak fekvenni és bevallalnak egy gyereket mellé hozzád... Hát eszük az nem sok van. A gyerek nélkül nem ment a spórolás, mellette mi a terv?
2023. jún. 7. 16:15
 20/25 anonim ***** válasza:
69%

19 olvasd el amit a 17 belinkelt ..twljesen ugyanaz a story,csak ott sajat hazban elnek

Szerintem o egy troll

2023. jún. 7. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!