Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 éves korba szülővé válni?

22 éves korba szülővé válni?

Figyelt kérdés

Fiam 22

Barátnője 23

Nálam laknak mindketten

Bár dolgoznak,alberletbe nem szeretnenek menni,sajat otthont szeretnének de 20 millio ft LEGALÁBB nincs(es meg keveset is mondtam) es ensem tudom oket ennyivel sajnos segiteni.

Hielt nem szeretnenek felvenni. Szoval maradnak,szepnagy csalad leszunk

Orulok a boldogsaguknak,es a babanak is.

Egyedul csak a koruk az ami aggaszt,nem tul fiatalok?

Nem lesz kesobb gond hogy az eletukbol kimarad a szorakozas es minden ami a fiatalsaggal jar?

Egy gyermek felelosseg. Oke el lehet igyis menni szorakozni de akkor sem ugy es olyan gyakran mint gyerek nelkul.

A gyereket nem tervezték ,de ha mar erkezik orommel varjak.

2023. jún. 7. 12:50
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
88%

Mit lehet erre írni? Más is megcsinálta már így, valószínűleg ők is meg fogják.

Annyi az aggodalom, hogy nagyon ritka, hogy ilyen fiatalon együtt lévő pár együtt is marad. Tehát nagy valószínűséggel szakítás, külön élet, osztott gyermekfelügyelet lesz a vége.

2023. jún. 7. 12:52
 2/25 anonim ***** válasza:
81%
22 evesen szultem.anyoseknal laktunk.azota eltelt 9 ev es sajat hazunk van.
2023. jún. 7. 12:53
 3/25 anonim ***** válasza:
19%
Sztem nem lesz gond
2023. jún. 7. 12:53
 4/25 anonim ***** válasza:
58%

Te mikor szultel ? Max. te is 50 korul lehetsz, azert az nem olyan idos, hogy ne tudnad ezekre a valaszt.

Nem, nem korai 22, pont jo. Mondjuk en nem szulnek szulok hazaba, nem egeszseges, de majd lehet ok is latjak. Semmi gond a hitellel, a vilag 90 %-a hiteles lakasban el.

2023. jún. 7. 12:56
 5/25 anonim ***** válasza:
36%

Hol 20 millió? Itt Sopronban a putri 45, az élhető minimum pedig 70.

Amúgy meg: ez van, már hiába agyalsz ezen. Vagy mit akarsz, kidobni őket otthonról?

2023. jún. 7. 13:02
 6/25 anonim ***** válasza:
58%

Az nem aggaszt, hogy ha most vállalnak gyereket, akkor jócskán kitolódik az, amire külön tudnak költözni?

A gyerek csak viszi a pénzt, nem hozza.

Jó eséllyel már együtt se lesznek mire összegyűjtenék.

Biztos hogy nem támogatnám ebben a gyerekemet.

Se egy fedél alatt nem egészséges együtt élni, se gyerek szerepben gyereket vállalni.

És nem, régen se volt ez másként. Anyukámék anyósnál kezdték szoba-konyhában. Nagymamám már rég elhunyt, amikor már idős volt, anyukám gondozta, szerették egymást, mégis ha feljön a téma, nem happy sztorikat mesél az együttélés időszakáról.

Én is éltem anyósomnál 4 hónapot felújítás miatt. Soha többet. A lányom is megsínyledte, hiába jó a kapcsolat.

2023. jún. 7. 13:03
 7/25 anonim ***** válasza:
66%

21 évesen szültem az elsőt, anyuékkal laktuk akkor még. Azóta eltelt 15 év, 8 éve a díjat házunkban élünk, kisfiunk 2,5 éves, nagylányunk 15 lesz, és a 3. babát várjuk. Azóta is a férjemmel vagyunk együtt. Közben sokat jártunk szórakozni, én szereztem 2 diplomát, nyelvviszgát. Most sem csinalnám másként.

Az hogy egy házasság tartós-e vagy nem, az nem a kortól függ.

2023. jún. 7. 13:06
 8/25 anonim ***** válasza:
93%

Én nem az életkoruk miatt szívnám a fogam, hanem a lakhatási viszonyaik miatt.

A te nyakadon élnek (örülök, ha te nem így éled meg, de végső soron erről van szó) és a baba is oda fog érkezni.

El fogtok normálisan férni így is?

A menyeddel milyen a viszony? Én tartanék a sok súrlódástól, de ne legyen igazam.

Ehhez képest már apróság, hogy kevésbé tudnak szórakozni járni. Ill. ha nekik ez lesz a legnagyobb gondjuk, akkor még tényleg gyerekek.

2023. jún. 7. 13:07
 9/25 anonim ***** válasza:
94%
Készülj fel hogy azt a gyereket jórészt te fogod ellátni. Házimunka gondolom rád hárul majd és bármikor elérhető ingyen bébiszitterként tekintenek majd rád. Lehet lepontozni de ez egy elég valószínű forgatókönyv. A lánynak van hova mennie, ha megromlik a kapcsolat?
2023. jún. 7. 13:07
 10/25 anonim ***** válasza:
91%

Baba mellett nehezebb lesz spórolni.

Régebben az volt a természetes, huszonévesen szülni. Az jobb is volt. Sajnos ez már korainak számit. Nagyon kevesen tehetik meg, hogy saját lakás, tutibiztos munkahely.

A nőktől megkérdezik, van-e gyerek. Ha van, az a baj, mert beteg lesz, meg kvi, stb. Ha nincs, az a baj, mert majd lesz,lehet.

2023. jún. 7. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!