22 éves vagyok babát szeretnénk a párommal dolgoztam és át fáztam 9napja késik a menzeszem tisztába vagyok vele hogy lehet hogy nem lessz egészséges a baba ti voltatok már így hogy át voltatok fázva és kiderült hogy babátok lessz?
Figyelt kérdés
#Csokiscsík
2020. jan. 23. 19:58
1/22 anonim válasza:
Ööő... nem hiszem, hogy ez bármit is befolyásol.
Pl életemben egyszer voltam influenzás, pont mikor teherbe estem a fiammal. Semmi baja sem lett, pedig 4 napig magamról nem tudtam a láztól.
2/22 anonim válasza:
Kicsit korai neked az a gyerek. Te magad is az vagy.
3/22 anonim válasza:
Aha, szóval Szibériában és Alaszkában akkor nem is születnek gyerekek. Jó tudni.
Amúgy nem, biztos senki nem fázott még mialatt terhes volt...
4/22 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz, akkor sem, ha babát vársz.
5/22 anonim válasza:
És ha inkább tanulnál még? Na nem szakmát. Írást, olvasást.
6/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat még tanulok és ha babát várok szünetet fogok tartani és be fogom felyezni az egyetemet és le éretségizek.
2020. jan. 23. 20:37
7/22 anonim válasza:
# 5
Az neked sem megy, mert "És"-el nem kezdünk mondatot!!
(pont a szemeközééé) :P
8/22 anonim válasza:
Sima megfàzàs nem àrt a babànak. Magas làz ès egyes fertőzèsek àrthatnak de az sem törvènyszerű.
9/22 qkker1 válasza:
" és be fogom felyezni az egyetemet és le éretségizek. ; lessz"
Ezzel a helyesírással?????
Az érettségi nem egyetem előtt van?
10/22 anonim válasza:
7: Le tudnád írni, hogy a Magyar helyesírás szabályaiban melyik pont mondja ki, hogy kötőszóval nem kezdünk mondatot?
Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!