22 éves vagyok babát szeretnénk a párommal dolgoztam és át fáztam 9napja késik a menzeszem tisztába vagyok vele hogy lehet hogy nem lessz egészséges a baba ti voltatok már így hogy át voltatok fázva és kiderült hogy babátok lessz?
# 10
Nem a kötőszavak összességét idéztem hanem azt, hogy "És".
Te le tudnád írni azt a szabályt, hogy "És"-sel kezdünk mondatot?
Köszönöm!
Hagyjàtok màr bèkèn az iskolàval, meg helyesíràssal, legalàbb valahol megkèrdezi mert èrdekli, manapsàg màr ez is jobb minthogy valahova kiraknà.
Az, meg hogy szlovàk, ès nem a magyart hasznàlja, adhat okot a nehèzsègekre, èn règòta svàjcban èlek, ès bizony magyar lètemre nèha nehezen talàlom a szavakqt ha otthonra valamièrt hivatalos ügyben kell telefonàlni, ùgyhogy erről meg ennyit.
Egyèbkènt ettől nem lesz bajod, igyàl teàt, maradj melegen, takarò alatt..
"Nem a kötőszavak összességét idéztem hanem azt, hogy "És".
Te le tudnád írni azt a szabályt, hogy "És"-sel kezdünk mondatot?
Köszönöm!"
Pl.: Jókai Mór: És mégis mozog a Föld.
Hogy itt mennyi határon túli van, aki nem tud írni😂
22 évesen nem gyereken kellene gondolkodni, hanem azon hogy legyen legalább egy érettségid.
Szerintem abszolút nem határon túli, csak menti magát. Mutasd az írásod, megmondom ki vagy!
Ő megmutatta, magával a kérdésével is, hát még az írás. Erről ennyit.
Még csak nem is az írástudatlanság a legnagyobb baj, hanem az, hogy felteszi ezt az ostoba kérdést, ennyi ésszel fog gyereket nevelni. Ez az igazán szomorú.
"Te le tudnád írni azt a szabályt, hogy "És"-sel kezdünk mondatot?"
Be is baxna, ha le lenne írva benne minden szó, amivel lehet mondatot kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!