Halványodó teszt?
Sziasztok!
4 nappal ezelőtt teszteltem egy 10-es erősségű teszttel pozitívat. Nem volt annyira erős, mint a kontrollcsík. Mivel gyógyszeresen megtámogatják a terhességet (már a gyanújánál szednem kell az Utrot), a mai napon teszteltem egy másik márkájú, de szintén 10-es teszttel és halványabb lett valamivel.
Nagyon félek, hogy nem erősödik és az Utro miatt nem jött meg. Egyértelmű pozitív, de 4 nap elteltével erősebbnek kéne lennie, ráadásul mások tesztjéről ilyenkor már leugrik a csík.
Mindkét esetben 1 percen belül pozitív volt a teszt, nyilván halványabban és ahogy elérte az 5 percet, kicsit erősödött. Miután megszáradtak a tesztek, mindegyik kicsit még sötétebb lett. Csatolok két képet, különböző fényviszonyok mellett készültek, az alsó a mai teszt. Száradás után készültek (értelemszerűen, hiszen a felső 4 nappal ezelőtti teszt).
Hétfőre hívtak be vizsgálatra, addig szednem kell az Utrot és sajnos semmi mást nem tudok tenni.
Több vetélésen vagyok túl, el vagyok keseredve, esetleg van valakinek pozitív története? Hogy nem erősödött a csík, mégis élő, egészséges, sikeres tergesség volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!