Halványodó teszt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

4 nappal ezelőtt teszteltem egy 10-es erősségű teszttel pozitívat. Nem volt annyira erős, mint a kontrollcsík. Mivel gyógyszeresen megtámogatják a terhességet (már a gyanújánál szednem kell az Utrot), a mai napon teszteltem egy másik márkájú, de szintén 10-es teszttel és halványabb lett valamivel.

Nagyon félek, hogy nem erősödik és az Utro miatt nem jött meg. Egyértelmű pozitív, de 4 nap elteltével erősebbnek kéne lennie, ráadásul mások tesztjéről ilyenkor már leugrik a csík.

Mindkét esetben 1 percen belül pozitív volt a teszt, nyilván halványabban és ahogy elérte az 5 percet, kicsit erősödött. Miután megszáradtak a tesztek, mindegyik kicsit még sötétebb lett. Csatolok két képet, különböző fényviszonyok mellett készültek, az alsó a mai teszt. Száradás után készültek (értelemszerűen, hiszen a felső 4 nappal ezelőtti teszt).

Hétfőre hívtak be vizsgálatra, addig szednem kell az Utrot és sajnos semmi mást nem tudok tenni.

Több vetélésen vagyok túl, el vagyok keseredve, esetleg van valakinek pozitív története? Hogy nem erősödött a csík, mégis élő, egészséges, sikeres tergesség volt?

2023. máj. 30. 12:01
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
2023. máj. 30. 12:02
 2/21 anonim ***** válasza:
83%

Ezek szép pozitív tesztek.

Nekem nem látszik halvanyabbnak a másik,max ha hunyoritva nézem.ne aggódj előre,állj pozitívan a dolgokhoz.

A csíkok szinte leugranak a tesztről ahogy te írtad 😊

2023. máj. 30. 12:07
 3/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod, előben jobban látszik a különbség, a telefon kicsit mintha sötétítene rajta. Igyekszem még nem elengedni a dolgot, de olyan nehéz bízni, túl sok mindenen átmentünk már. Az nem probléma, hogy ezek igen érzékeny, 10-es tesztek, mégsem a legerősebbek? Köszönöm még egyszer a válaszod és remélem, hogy csak én reagálom túl!
2023. máj. 30. 12:11
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
De ezen mi erősödjön? Ez szép erős pozitív. Az enyém az elején sokkal halványabb volt , aztán később ilyen mint a tiéd. Én ennél nem is vártam erősebbre. Nem is csináltam többet csak digitálisat, hogy vált e 1-2-ről, 3+ra.
2023. máj. 30. 12:14
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

A lányommal egy hét keses után alig volt látható a két a másik csík.

A családom kinevezett,hogy hülye vagyok.

Nem is csináltam több tesztet,vártam egy hónapot és mentem orvoshoz.

9 éves a lányom...

Ne engedd el semmiképp,szerintem itt baba van és marad is 😊

1 voltam

2023. máj. 30. 12:17
 6/21 anonim ***** válasza:

Bocsi pár szót elírtam,javított a telefon.

1

2023. máj. 30. 12:18
 7/21 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat, 4-es és 5-ös!

Nem akartam tesztelni, csak úgy gondoltam, ha bármi probléma fennáll, csak a teszt tudja kimutatni, ugyanis 400 mg Utro mellett nem fog megjönni, ha kémiai. Ennek ellenére lehet jobban tettem volna, ha nem tesztelek.

4-es a digitális jó ötlet, de azt hiszem, nem merek már tesztelni, inkább megvárom a jövő hetet.

5-ös nagyon szépen köszönöm a támogatást, igyekszem! :)

2023. máj. 30. 12:22
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sosem lett ilyen erős a tesztem, egy hét késés után sem, mégis minden okés. Még egy teszten belül is ingadozhat ennyit a színerősség (tapasztalat), nem hogy másik márkával. Ne aggódj, ez még nem utal semmi bajra. :)
2023. máj. 30. 12:24
 9/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ, igyekszem akkor ezt a gondolatot erősíteni magamban!
2023. máj. 30. 12:26
 10/21 anonim ***** válasza:

"csak úgy gondoltam, ha bármi probléma fennáll, csak a teszt tudja kimutatni"

Nem, a teszt nem tudja kimutatni, ha baj van. De, utro mellett is véreznél, ha gond lenne.

Teljesen feleslegesen szívatod magad a tesztekkel.

2023. máj. 30. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!