Halványodó teszt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

4 nappal ezelőtt teszteltem egy 10-es erősségű teszttel pozitívat. Nem volt annyira erős, mint a kontrollcsík. Mivel gyógyszeresen megtámogatják a terhességet (már a gyanújánál szednem kell az Utrot), a mai napon teszteltem egy másik márkájú, de szintén 10-es teszttel és halványabb lett valamivel.

Nagyon félek, hogy nem erősödik és az Utro miatt nem jött meg. Egyértelmű pozitív, de 4 nap elteltével erősebbnek kéne lennie, ráadásul mások tesztjéről ilyenkor már leugrik a csík.

Mindkét esetben 1 percen belül pozitív volt a teszt, nyilván halványabban és ahogy elérte az 5 percet, kicsit erősödött. Miután megszáradtak a tesztek, mindegyik kicsit még sötétebb lett. Csatolok két képet, különböző fényviszonyok mellett készültek, az alsó a mai teszt. Száradás után készültek (értelemszerűen, hiszen a felső 4 nappal ezelőtti teszt).

Hétfőre hívtak be vizsgálatra, addig szednem kell az Utrot és sajnos semmi mást nem tudok tenni.

Több vetélésen vagyok túl, el vagyok keseredve, esetleg van valakinek pozitív története? Hogy nem erősödött a csík, mégis élő, egészséges, sikeres tergesség volt?

2023. máj. 30. 12:01
1 2 3
 11/21 Bogica0616 ***** válasza:
Nekem nem tűnik halványmnak, de legközelebb ugyan olyan tesztet csinálj, ha még biztosat akarsz hcg vér vizsgálattra menj. 4000-5000 forint/ alkalom 2 naponta érdemes nézni a szìvhangig. Az valóban mutatja, ha gond lenne. Az otthoni tesztek nem erre valók, sajnos azokon nem igen látszik, ha gond van.
2023. máj. 30. 12:58
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak ugyan olyan teszteket hasonlíts össze, van olyan 10 es teszt ami halványabban mutatta mint a 25ös x epil
2023. máj. 30. 12:58
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
10# egyébként igen. Én is elvetèltem utro mellett. Szóval nyugi.
2023. máj. 30. 13:04
 14/21 A kérdező kommentje:
10-es értem, köszönöm a válaszod, biztosan igazad van, Utrot én is most először használok, az előző vetéléseknél egyszer kaptam Duphastont, de azt jóval később, már nem használt.
2023. máj. 30. 13:18
 15/21 A kérdező kommentje:

11-es, 12-es, nektek is köszönöm a választ! Nem fogok már tesztelni, írtam az endokrinológusomnak, valószínűleg vérvételt javasol majd.

Azt viszont jó tudni, hogy néha a 25-ös tesztek jobban működnek, mint a 10-esek!

2023. máj. 30. 13:19
 16/21 anonim ***** válasza:

[link]

Na ez volt az én első tesztem.

Ma vagyok pont 13.hetes terhes 😇

2023. máj. 30. 13:27
 17/21 A kérdező kommentje:
16-os wow, köszönöm, hogy elküldted a képet! Mikor teszteltél először? Jó egészséget kívánok nektek! :)
2023. máj. 30. 13:31
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Képtelenség ugyanolyan körülmények között tesztelni. Ráadásul nem is ugyanolyan máka a 2 teszt. Biztosan nem ugyannyit ittál, ugyanakkor pisiltél. A teszt pedig nem arra való, hogy a hcg szintet mérje.

Szóval igen, te pörgöd túl, nyugiiii! Bízz a babádban!

2023. máj. 30. 13:43
 19/21 A kérdező kommentje:
18-as szinte biztos, hogy igazatok van, borzalmasan rá tudok pörögni ezekre a dolgokra. Nézegettem a márkát, ez egy német teszt, az amazonon valaki tett is fel képet róla. Amíg a 25-ös tesztek erősek voltak, ez az elvileg 10-es jóval halványabb. Bízom benne, hogy tényleg ekkora különbség lehet a tesztek között!
2023. máj. 30. 13:53
 20/21 anonim ***** válasza:
16 os vagyok,3 nappal a nemvárt előtt csináltam az első tesztet
2023. máj. 30. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!