Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vetélés lesz, ha halványodik...

Vetélés lesz, ha halványodik a teszt?

Figyelt kérdés
4 hetes terhes vagyok. Digitális tegnap pozitív lett, facelle nagyon halvány pozitív. X epil negatív. Mai Gabriel negatív. Voltam ma dokinal, 6 mm a petezsák. Reggel volt egy icipici rózsaszínes folt a wc papíron, de ennyi, azóta nem volt. Kaptam Duphastont. Bizakodhatok még?
2018. aug. 23. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt lehet összehasonlítani, ha ugyanolyan típusú teszttel mindig reggel, és csak 2-3 naponta tesztelsz.
2018. aug. 23. 14:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ezek kulonbozo tesztek, tehat nem biztos a halvanyodas...6 mm petezsak az tok jo, szabalyos volt? Nyugi minden rendben lesz
2018. aug. 23. 14:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, szabályos volt. Nem volt összeesve, haematoma nem látható. Csak azért aggódom mert a másik ket gyerekemnél ilyenkor már szép pozitív volt...
2018. aug. 23. 15:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos bArmi lehet!:(
2018. aug. 23. 15:15
 5/6 anonim ***** válasza:
kivánom neked,hogy a bab nőjőn és fejlödjön benned.kérdező terhes vagy és a 6mm petezsák jot jelent.
2018. aug. 23. 21:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jókívánságokat. Nagyon aggódom, mert ekkora petezsakkal már egy normális erősségű csiknak kellene lennie a teszten...
2018. aug. 23. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!