A linea negra mikor kezd el latszani?
Nekem olyan 25. hét környékén jött elő. Én nem bánom, mert szerencsére csak ez az egy csíkokcsa díszeleg a pocakomon, nincs más csíkom.
38 hkm
Nekem a 32. héten kezdett el kijönni és még most is halvány csak.
34 hkm
Elso terhesseg alatt felido utan jott, par hettel kesobb latszott, de nem volt eros a csik es nem is volt tul hosszu.
El sem mult, mert hamar teherbe estem a masodik babaval, kb akkora es olyan szinu maradt, amilyen volt.
En azt olvastam, hogy a kreolosabb borueknel sokkal erosebb lehet a csik, mivel ez a pigmentek es a hormonok jateka miatt van, szoval az erosebb pigmentek jobban elszinezodhetnek.
Ez a ket kep ezt igazolja is: [link]
Es meg valami: izgulni emiatt kulonosebben nem is erdemes, mivel ez egyaltalan nem maradando dolog, csak a legfelso hamretegeket erinti, es mivel a hamretegeket lekopnak idorol-idore, igy eleg hamar el lehet hagyni, de szules utan gyakori testradirozassal meg gyorsabban el lehet tuntetni, mint ahogy magatol kopna.
Ugyanakkor meg jogos az izgulas is, en peldaul azt szerettem volna elkerulni, hogy kiforduljon a koldokom, pedig az sem halalos es nem is maradando, megsem tetszett. Vegul nem fordult ki, de a hasizmom kette valt, az csunyabb volt (igaz, hogy altalaban nem latszott, csak akkor, amikor dolgozott a hasizmom, pl felulesnel csunya volt a hasam, mint egy hazteto).
Nekem a 23-24.het korul kezdett el latszani,most a 28.ban vagyok es jelenleg csak a koldoktol lefele,de lattam mar lefele es flefele,mindket iranyba.Nem tudom h ugy lesz-e nekem is,de nagyon nem is foglalkoztat mert szules utan visszater a regi allapotahoz,szinehez.Alltalaban a bimbok,majfolthoz hasonlo foltok arcon nyakon,es ott lent is besotetul a hormonok miatt.Nekem meg a bimbom terfogata is megnott mivel a pigment kiterjedt az eredeti bimbo korfogatanak vonalabol is...Szules utan minden pigment elteres visszaall az eredeti allapotaba,szinebe.
...Ez legyen a legkevesebb,efelol ne is aggodj:)
Koszonom a rengeteg valaszt!Igazabol nem aggodom,csak kivancsi voltam, hogy miert is nincs most mikor a fiamnal volt... esetleg befolyasolja hogy most kislany a pocaklako...?
Na mind1,tenyleg nem ez a legnagyobb problema a vilagon :-)
Boldog babazast mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!