Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kiragyásodtatok terhesség alatt?

Kiragyásodtatok terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Terhességem elején vagyok, a homlokom viszont teljesen kiragyásodott a szemöldököm felett és a hajvonalomnál. A bal oldali részén van egy teljes góc telep... Használok niacinamidot és hyaluron savat, de semmit nem használ. Most mar leálltam a szalicil savval is, olvastam egyrészt, hogy nem tesz jót, másrészt meg semmit nem használ.

Ti hogy jártatok? Szebb lett aztán a bőrötök? :( És végül kisfiútok vagy kislányotok született?

5 hetes kismami

2023. máj. 18. 15:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem gyönyörű volt a bőröm, a hajam és a körmeim is. (Terhesség előtt a halántékomon, orrom környékén problémás volt a bőröm, és a körmöm is sokkal jobban töredezett)

Kisfiam lett.

2023. máj. 18. 20:06
 12/14 anonim ***** válasza:
69%
Nekem is 5.ik héten kezdődtek a ragyák, úgy a 14.ik hétig, azóta ultrasenzitiv baleas arclemosó reggel este+ baleas sensitiv arckrém. Sokat javult. Kislányom lesz. 26HKM 😊
2023. máj. 18. 21:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Kettő iker lanyzoval vagyok terhes és az állam alatti részt jobb oldalt tele vagyok pattanassal sajnos meg fent a hajamnal egy két részen pedig előtte soha egy darab se volt nagy ritkán fordult elő ha volt is most meg
2023. júl. 17. 01:18
 14/14 anonim ***** válasza:

Az első 12 hétben úgy néztem ki mint a pöttyös túrórudi 🙂🙂🙂 tele voltam csúnyábbnál csúnyább pattanásokkal. Azóta gyönyörű a bőröm, már azt sem tudom mi az a ragya.kislányt várok.

35 hkm

2023. júl. 17. 05:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!