Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kiragyásodtatok terhesség alatt?

Kiragyásodtatok terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Terhességem elején vagyok, a homlokom viszont teljesen kiragyásodott a szemöldököm felett és a hajvonalomnál. A bal oldali részén van egy teljes góc telep... Használok niacinamidot és hyaluron savat, de semmit nem használ. Most mar leálltam a szalicil savval is, olvastam egyrészt, hogy nem tesz jót, másrészt meg semmit nem használ.

Ti hogy jártatok? Szebb lett aztán a bőrötök? :( És végül kisfiútok vagy kislányotok született?

5 hetes kismami

2023. máj. 18. 15:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én a lányomnal úgy néztem ki, mint egy tinédzser, pedig kifejezetten minőségi termékekkel, a bőrtípusomnak megfelelően ápoltam a bőröm, egészségesebben is ettem, mint most. A fiammal pedig teljesen tiszta a bőröm, egészségesen csillog, pedig nem ápolom azóta sem máshogy.
2023. máj. 18. 15:52
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Kisfiam van.
2023. máj. 18. 15:57
 3/14 A kérdező kommentje:
Én sem eszem semmi cukrosat, feldolgozott szénhidrátot, még tejtermékeket sem. Eddig volt egy nagyon jó 5 lépéses bőrápolási rutinom, amivel makulátlan volt a bőröm. Most meg semmit nem tudok vele kezdeni és nagyon el vagyok keseredve. Alapozót fel se merek rakni, mert félek, hogy csak az is ront a helyzeten. (Dermokozmetikumot használok csak és kizárólag ami non komedogén)
2023. máj. 18. 15:58
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
#1 vagyok, nekem semmi nem segített, hogy jobb legyen, még szülni is egy hatalmas pattanással az államon mentem. De nem végig volt ilyen ronda, hol jobb volt, hol rosszabb egész terhesség alatt. Szerintem folytasd azt a rutint, amit eddig csináltál, csak rosszabb lesz, ha most variálni kezdesz. Szülés után szoptattam, de az sem zavart be, szépen visszament a bőröm normálisra. #1
2023. máj. 18. 16:05
 5/14 anonim ***** válasza:
46%
Se a kisfiammal, sem a kislányommal nem volt ilyen problémám.
2023. máj. 18. 16:33
 6/14 anonim ***** válasza:
63%
Nem. Lányom lett. Szép volt a bőröm, nem is voltam rosszul, nem is híztam,csak minimálisat.
2023. máj. 18. 17:12
 7/14 anonim ***** válasza:
63%

Nekem soha ilYen szép nem volt mint terhesen

1. Lány

2. Fiú

3. Lány+fiú

Szóval csak szimplán a hormonok..

Viszont ki lennék békülve a terhesen csúnyàval, ha nem terhesen lenne ilyen,

🙈🙈

2023. máj. 18. 17:41
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
1. terhességem alatt voltam tele pattanásokkal, aki kisfiú. A lányokkal nem :)
2023. máj. 18. 18:22
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
A lányommal nagyon pattanásos voltam kb a terhesség második feléig. Utána szinte nagyon szép lett a bőröm. A fiammal csak nagyon minimálisan voltak pattanásaim.
2023. máj. 18. 18:51
 10/14 anonim ***** válasza:
18%
“kismami” 😂😂😂
2023. máj. 18. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!