Szerintetek fiú vagy lány? :) Az orvos azt mondta, hogy csak következőre árulja el... kepkuldes.com/image/BUzh6B kepkuldes.com/image/BUz3i0
Figyelt kérdés
2023. máj. 16. 17:14
11/17 anonim válasza:
Ha az orvos sem merte megtippelni,aki ért hozzá, akkor ....?
12/17 anonim válasza:
Szia nekünk először lànyt mondott de nem 100%
A 18h genetikán kisfiút.. az már biztos kielemeztük a kis kukacot 😂
13/17 anonim válasza:
Fiúból ritkábban lesz később lány, mint fordítva. Nekem, mikor mondták, hogy fiú, tudtam, hogy az bizony már nagy valószínűséggel nem változik.😅
14/17 A kérdező kommentje:
Szóval, ma megnézte az orvos és kislány lesz a baba. :)
2023. máj. 31. 16:44
15/17 anonim válasza:
Gratulálok! Nekem a 13. héten elsőre lányt tippeltek, csütörtökön voltam 19 hetes uh-n és megerősítették, hogy lány! 3 fiúnk van már!😄
3as és 13as voltam.
16/17 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Ideje is már egy kis változásnak, gondolom nagy az öröm!😊 Boldog és könnyű babavárást! 😀
2023. júl. 30. 20:43
17/17 anonim válasza:
Igen. Köszönjük szépen, nektek is!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!