7 hetes terhes vagyok folyamatosan rosszul érzem magam. ?
" Valakinél esetleg volt hasonló ?"
Mondjuk a terhes nők 75%-ánál?!
Most komolyan, gondolom hallottál már a terhességi rosszullétekről... Nem igazán világos, mire fel ez a nagy meglepődés...
Fenyegető vetélés nekem is volt sőt még vetélés is!fáradtság ,gyengeség is.....
Ha nem vagy bouzos magadban akkor indulj egy kórházba és nézesd meg magad!
Itt senki nem lát beléd hogy mi történik a méhedben.
De, olvastam. Kb. minden 3. terhesség fenyegető vetélés diagnózist kap. Ha egyszer is véreztél csupán egy cseppnyit is, már ez a diagnózis. Én is megkaptam.
Továbbra sem változtat semmin...
Nekem ugyanez volt, mint neked kérdező, én már a 10.héten járok, de a legelejétől 3 hétig olyan szarul voltam, hogy csak feküdni tudtam (mondjuk muszáj is volt a vérzés miatt) a kisfiamat is az apukája és a mama látta el, folyton hányingerem volt, meg minden szokványos terhes tünet.
A hányingeren nekem a víz alapú fagyi, pl calippo segített, meg buborékos víz (hideg!), sós ropi. Aztán rájöttem, hogy a hányingerem okozója a gyomorsav, mivel a Rennie-től is bokákoltam, szóltam az orvosomnak, írt fel Ludeát azt szedem azóta is, nemtudom, hogy attól e, de elmúlt a hányingerem azóta.
Az idő többségében aludtam, amíg a kisfiam a mamánál volt, a férjem pedig csinálta a házimunkát helyettem, mert nem volt más megoldás.
Kitartást neked! Idővel remélhetőleg jobb lesz, de ezen ne keseredj el, és szigorúan pihenjél! Ezen sajnos át kell esni. Én is olyan rosszul éreztem magam, hogy sírtam már kínomban... de azzal nyugtattam magam, hogy a terhes tünet jó, mert azt jelenti, hogy a hormonok ott vannak, a baba így valószínűleg rendben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!