Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok folyamat...

7 hetes terhes vagyok folyamatosan rosszul érzem magam. ?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne ez mitől van? Szóval 6. Heten elkezdtem vérezni másnap elmentem orvoshoz kaptam progeszteron tablettát azonban fenyegető vetélés a diagnózis azután még pár napig véreztem, aztán pár kisebb darab távozott belőlem nem volt vészes viszont azóta lassan egy hete alig van energiám szinte állandóan hanyingerem van ráz a hideg és nem tudok elvégezni semmit úgy hogy utána ne érezzem magam rosszul. 25-én kell vissza mennem orvoshoz ami szerintem elég messze van, szinte egyáltalán semmihez sincs energiam és meg soha nem éreztem magam ennyire “élettelennek” valaki esetleg tanács hogy mit tegyek ? Valakinél esetleg volt hasonló ?

2023. ápr. 16. 14:29
 1/8 anonim ***** válasza:
32%

" Valakinél esetleg volt hasonló ?"

Mondjuk a terhes nők 75%-ánál?!

Most komolyan, gondolom hallottál már a terhességi rosszullétekről... Nem igazán világos, mire fel ez a nagy meglepődés...

2023. ápr. 16. 14:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Hallottam, viszont nem tudom olvastad e a fenyegető vetélést az miatt tettem fel a kérdést ha nem lett volna világos
2023. ápr. 16. 14:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Azonban köszönöm az intelligens, segítőkész választ 🙂
2023. ápr. 16. 14:38
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

Fenyegető vetélés nekem is volt sőt még vetélés is!fáradtság ,gyengeség is.....

Ha nem vagy bouzos magadban akkor indulj egy kórházba és nézesd meg magad!

Itt senki nem lát beléd hogy mi történik a méhedben.

2023. ápr. 16. 14:46
 5/8 anonim ***** válasza:
22%

De, olvastam. Kb. minden 3. terhesség fenyegető vetélés diagnózist kap. Ha egyszer is véreztél csupán egy cseppnyit is, már ez a diagnózis. Én is megkaptam.

Továbbra sem változtat semmin...

2023. ápr. 16. 15:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanez volt, mint neked kérdező, én már a 10.héten járok, de a legelejétől 3 hétig olyan szarul voltam, hogy csak feküdni tudtam (mondjuk muszáj is volt a vérzés miatt) a kisfiamat is az apukája és a mama látta el, folyton hányingerem volt, meg minden szokványos terhes tünet.

A hányingeren nekem a víz alapú fagyi, pl calippo segített, meg buborékos víz (hideg!), sós ropi. Aztán rájöttem, hogy a hányingerem okozója a gyomorsav, mivel a Rennie-től is bokákoltam, szóltam az orvosomnak, írt fel Ludeát azt szedem azóta is, nemtudom, hogy attól e, de elmúlt a hányingerem azóta.

Az idő többségében aludtam, amíg a kisfiam a mamánál volt, a férjem pedig csinálta a házimunkát helyettem, mert nem volt más megoldás.

Kitartást neked! Idővel remélhetőleg jobb lesz, de ezen ne keseredj el, és szigorúan pihenjél! Ezen sajnos át kell esni. Én is olyan rosszul éreztem magam, hogy sírtam már kínomban... de azzal nyugtattam magam, hogy a terhes tünet jó, mert azt jelenti, hogy a hormonok ott vannak, a baba így valószínűleg rendben van!

2023. ápr. 16. 19:58
 7/8 anonim ***** válasza:
6. Bocsi, de mit jelent az, hogy "bokákoltam"?
2023. ápr. 16. 21:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezzel megnyugattál 6. Én is ma már kinonban sirtam hogy egyszerűen nem tudok megcsinalni semmit ha mégis olyan rosszul leszek legalább egy óráig kell ulnom, kitartást neked/ nektek köszönöm a tanácsot igen a vizes fagyi biztos jót tesz arra egyébként én is gondoltam.
2023. ápr. 16. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!