Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 hetes terhesen foghùzàs...

4 hetes terhesen foghùzàs lehetsèges?

Figyelt kérdés
Csak olvastam valahol,hogy 1. trimesterben nem ajànlott.

#1. Trimester
2023. máj. 13. 17:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%

"Miért, a lombik miben más???"

Nyilván abban, hogy minimum egy évig próbálkozott teherbe esni és nem sikerült. Azért aggódik jobban

2023. máj. 13. 20:05
 12/20 anonim ***** válasza:
29%

Én meg 2 év után estem teherbe, annyi, hogy természetes úton. De ugyanúgy volt 2 kétségbeesett évem. Attól miben más?

A terhesség terhesség, nem számít hogyan jött létre.

2023. máj. 13. 20:11
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem érzéstelenítéssel törött és lyukas fogat tömtek 1. trimeszterben. Lombikos kismama voltam.

Inkább a 3. trimszerszerben, szülés előtt nem ajánlott a beavatkozás.

A terhesség végére begyulladt fogam gyökérkezelését így 2 hetes, anyatejes baba mellől eljárva oldottam meg.

2023. máj. 13. 20:50
 14/20 anonim ***** válasza:
67%

12!

Átlag ember ismeri a minimum szó jelentését. Mivel te nem, ezert elarulom: azt jelenti, legalább annyi. Legalább egy év. De lehet, hogy ő épp tízet várt. Emellett a lombik miatt nem kevés kivizsgáláson, gyógyszerezésen, orvosi beavatkozáson esett át.

Plusz ha 4 hetes terhes, akkor még igen messze van a "biztonságos" 12. héttől. Pici empátiával azért megerti az ember.

2023. máj. 14. 05:54
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szèpen a vàlaszokat❤Majd hètfőn beszèlek a fogorvossal ès tőle is megkèrdezem,hogy mit ajànl.

Igen, 4 ève vàrtuk a babàt ès fèrjem miatt kellett a lombik.4 ève voltam termèszetes ùton terhes, de meg kellett szakìtani a 20.hèten mert beteg lett volna.Aztàn egy csontdarab is a mèhemben maradt, amit màsfèl èvre rà vettek èszre ès mire odajutottunk volna ,addigra fèrjemnek valami miatt leromlottak a sperma eredmènyei ès mondta az orvos,hogy csak lombik jöhet szòba 🥺Ùgyhogy ezèrt nem akarnèk a babàknak/babànak àrtani semmivel!

2023. máj. 14. 08:14
 16/20 anonim ***** válasza:
50%
Csontdarab a méhedben? Hát az meg honnan?
2023. máj. 14. 10:11
 17/20 A kérdező kommentje:
Az előző terhessègemből(20 hetes volt) egy gömb alakù csontdarab a bal oldalon volt belefùròdva a mèhfalba.Angliàban volt az abortusz,tàgìtottak 4 òran keresztül,aztàn elaltattak,szòval ott nem kellett megszülnöm,hanem ők vettèk ki a babàmat,ezèrt maradhatott ott valami szerintem.A 4. Orvos vette èszre ès elküldtek mèhtükrözèsre ahol kivettèk.Onnantòl a menstruàciòm is helyre àllt.
2023. máj. 14. 12:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Ismerem a szó jelentését, de hidd el, annak se könnyebb aki 2 évet várt vagy más miatt fél, hogy elveszíti a gyereket. Nem kell a felesleges hiszti.
2023. máj. 14. 13:48
 19/20 A kérdező kommentje:
Mindegy is majd az orvos megmondja mi legyen.Nagyon magas volt màr a beültetès utàn 9.-napom a hcg-m,szòval lehet ketten vannak,ùgyhogy lehet ezèrt sem fogja azt mondani,hogy a 12. hèt előtt megcsinàlja.
2023. máj. 14. 14:07
 20/20 anonim ***** válasza:

4-5 hetes lehettem, amikor egy szintén félbetörött fogam húzták. Először csak az egyik felét, mert akkor még nem fájt, azt hittem meg lehet menteni, majd pár nap múlva a másik felét is, mert iszonyatosan elkezdett fájni. Nem volt belőle gond.

Ha megnyugtat, akkor kérdezz rá a dokidnál.

2023. máj. 16. 10:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!