4 hetes terhesen foghùzàs lehetsèges?
"Miért, a lombik miben más???"
Nyilván abban, hogy minimum egy évig próbálkozott teherbe esni és nem sikerült. Azért aggódik jobban
Én meg 2 év után estem teherbe, annyi, hogy természetes úton. De ugyanúgy volt 2 kétségbeesett évem. Attól miben más?
A terhesség terhesség, nem számít hogyan jött létre.
Nekem érzéstelenítéssel törött és lyukas fogat tömtek 1. trimeszterben. Lombikos kismama voltam.
Inkább a 3. trimszerszerben, szülés előtt nem ajánlott a beavatkozás.
A terhesség végére begyulladt fogam gyökérkezelését így 2 hetes, anyatejes baba mellől eljárva oldottam meg.
12!
Átlag ember ismeri a minimum szó jelentését. Mivel te nem, ezert elarulom: azt jelenti, legalább annyi. Legalább egy év. De lehet, hogy ő épp tízet várt. Emellett a lombik miatt nem kevés kivizsgáláson, gyógyszerezésen, orvosi beavatkozáson esett át.
Plusz ha 4 hetes terhes, akkor még igen messze van a "biztonságos" 12. héttől. Pici empátiával azért megerti az ember.
Köszönöm szèpen a vàlaszokat❤Majd hètfőn beszèlek a fogorvossal ès tőle is megkèrdezem,hogy mit ajànl.
Igen, 4 ève vàrtuk a babàt ès fèrjem miatt kellett a lombik.4 ève voltam termèszetes ùton terhes, de meg kellett szakìtani a 20.hèten mert beteg lett volna.Aztàn egy csontdarab is a mèhemben maradt, amit màsfèl èvre rà vettek èszre ès mire odajutottunk volna ,addigra fèrjemnek valami miatt leromlottak a sperma eredmènyei ès mondta az orvos,hogy csak lombik jöhet szòba 🥺Ùgyhogy ezèrt nem akarnèk a babàknak/babànak àrtani semmivel!
4-5 hetes lehettem, amikor egy szintén félbetörött fogam húzták. Először csak az egyik felét, mert akkor még nem fájt, azt hittem meg lehet menteni, majd pár nap múlva a másik felét is, mert iszonyatosan elkezdett fájni. Nem volt belőle gond.
Ha megnyugtat, akkor kérdezz rá a dokidnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!