A méhlepény 4cm-re van a méhszájtól. Csinálhatom már a napi rutin dolgokat?
Másfél hete még rálógótt, egy alkalommal volt picit vérzés de inkább pecsételés volt.
Azóta újra megnéztek és szerencsére már 4cm-rel arrébb "vándorolt" a méhlepény a méhszájról. Ezidő alatt szigorúan feküdtem még most is csak nagyon ritkán merek felkelni. Tapasztalatokra lennék kíváncsi szerintetek már élhetem rendesen a hétköznapjaimat? Kevés séta, vásárlás (cipekedés emelgetés nélkül), főzés stb. Vagy mennyi lehet az a minimum cm amennyire távol kell hogy legyen a méhlepény?
Nekem a huszonvalahanyadik hétig rálógott, de csak annyit mondott a doki, hogy nagyon óvatosan a házaséletnèl, még azt sem tiltotta 100%-ra (persze kinek van így kedve... :))
Meg hogy a 27. héten lehet befektetnek megfigyelésre, ha addig nem mozdul.
Szerencsére egyszercsak már nem volt ott, de én addig is jöttem-mentem, intéztem a lakásfelújítást stb.
Nyugi, most már rendben lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!