Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A méhlepény 4cm-re van a...

A méhlepény 4cm-re van a méhszájtól. Csinálhatom már a napi rutin dolgokat?

Figyelt kérdés

Másfél hete még rálógótt, egy alkalommal volt picit vérzés de inkább pecsételés volt.

Azóta újra megnéztek és szerencsére már 4cm-rel arrébb "vándorolt" a méhlepény a méhszájról. Ezidő alatt szigorúan feküdtem még most is csak nagyon ritkán merek felkelni. Tapasztalatokra lennék kíváncsi szerintetek már élhetem rendesen a hétköznapjaimat? Kevés séta, vásárlás (cipekedés emelgetés nélkül), főzés stb. Vagy mennyi lehet az a minimum cm amennyire távol kell hogy legyen a méhlepény?

2023. máj. 7. 17:08
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
2,5 cm a határ szülés(!!!) előtt. 4 centiméter teljesen normális, semmi sem indokolja a fekvést és az inaktivitást. Sőt kártékony...
2023. máj. 7. 17:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Ohh istenem ezt fantasztikus hallani. Borzalmasan megijedtem a vérzés miatt. Akkor ugye szigorú ágynyugalmat kértek és annyira féltem hogy hiába vándorolt el a lepény, továbbra is parázok nehogy mégegyszer előforduljon.
2023. máj. 7. 17:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond nem lesz, most már rendben lesztek!
2023. máj. 7. 18:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem a huszonvalahanyadik hétig rálógott, de csak annyit mondott a doki, hogy nagyon óvatosan a házaséletnèl, még azt sem tiltotta 100%-ra (persze kinek van így kedve... :))

Meg hogy a 27. héten lehet befektetnek megfigyelésre, ha addig nem mozdul.

Szerencsére egyszercsak már nem volt ott, de én addig is jöttem-mentem, intéztem a lakásfelújítást stb.

Nyugi, most már rendben lesz! :)

2023. máj. 9. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!