Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit lehet tenni az fejfájásos-...

Mit lehet tenni az fejfájásos-orrdugulásos-orrvérzéses időszakban?

Figyelt kérdés
Sem enni, sem inni nem tudok. Már kezdem magam felhergelni, hogy mikor lesz már vége??? Annyira kimerült vagyok, és félek, hogy a babám is károsodik az állandó tüsszentésektől. 16 hetes vagyok.
2008. jan. 5. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:

20 hetes vagyok,és valamelyik nap olyan szépen eleredt az orrom vére,mintha éppen akkor vágtak volna orrba.Az orrom is notórikusan bedugul,ettől ki van száradva a szám:)Ergo,nem hiszem,h egy darabig vége lesz.

Egy nagyon erős illatú,mentolos olajjal szoktam bekenni az orrom alját,h kapjak levegőt rendesen.Olyasmi,mint a vietnámi balzsam.

[link] (lapalja)

SunBreeze olaj,de szerintem a balzsam is jó.Egy kis üveg kb egy évig elég.Az olajat csak nagycsomagban lehet kapni,de ha van ott éppen olyan,aki sunrider termékek népszerűsítésével foglalkozik,akkor lehet tőle tudsz venni egy darabot is.Az üzletük a Forgách utcai metrómegállónál van.Nekem bevált.(Amúgy remek sebgyógyító.)

2008. jan. 5. 20:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem sok C vitamint ajánlottak,abból is jó minőségűt az orrvérzés ellen.Szintén ugyanezekkel a problémákkal küzdök de a fejfájás és orrdugulással kapcsolatban szerintem kérdezd meg a dokidat.Én is ezt teszem a héten.
2008. jan. 6. 18:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

2 hete ugyanezzel a problémával voltam a fül-orr-gégészeten, azt mondta a doki, hogy a terhességtől az orrkagyló annyira meg van duzzadva, hogy elzárja a légutakat, de ha megszülök mintha elvágták volna. Sajna nem nagyon vígasztal, hogy 4 hónapig nem tudok levegőt venni, egyébként azt mondta, hogy tűrjek. Ha valamelyikőtöknek ajánl a doki valami használhatót írjátok már meg légyszi!

2008. jan. 6. 21:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!