Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bulgária autós utazás 16...

Bogica0616 kérdése:

Bulgária autós utazás 16 hetesen. Ti mennétek?

Figyelt kérdés
Május utolsó hetében mennénk családi nyaralásra. 15 lennének tehát nem kis létszámban. 15 órás autós utazás lenne. Mehszájon tapad jelenleg a placenta. Nincs vérzésem, csak fáj néha itt- ott. Keményedig a méhem. Eltiltották a házas élettől és pihenni kell, de az utazásra nem mondtak semmit. A férjem szerint csak kifogásokat keresek, hogy ne menjek. Ti mennétek? Mit tenétek?
2023. máj. 5. 19:54
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
7%
Tehát senki nem tiltott el semmitől, nincs tünet, de legalább a gyakori népe már csúfos elvérzést és szerbiai kínhalált vizionált oda mindenhová.
2023. máj. 7. 05:43
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
31-es, nem kell azonnal tünetnek lennie hozzá, hogy probléma legyen. Nekem sem volt vele egy ideig, aztán csak levált a lepény széle, ami a méhszájnál tapadt és ömlött a vér, pedig elötte nem.
2023. máj. 7. 06:53
 33/43 anonim ***** válasza:
0%

Enélkül is lehet bármikor probléma. Nekem van sajnos ismerős akinek 37 hetesen leszakadt az egész placenta. Egy pici vérnyomás emelkedése volt, ennyi, egyébként problémamentes terhessége. Most akkor mindenki besz...rva üljön otthon, mert jajj mi lesz??

Ha most nem tünetes és egyébként rendben van, akkor tökéletesen kár ijesztgetni. Minden bizonnyal semmi nem lesz...

2023. máj. 7. 07:02
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

33-as, tök más, mikor nincs semmi alapprobléma és beüt a gond, ilyen is van nyilván, meg más, amikor van már egy kockázati tényező.

Dehát persze, menjenek, a kérdező biztos k*rva jól fogja magát érezni veszélyeztetett terhesen egy bulgáriai nyaraláson 2X16 órai autóúttal :D

2023. máj. 7. 07:19
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
29-33. Te valamilyen fogyatékossággal élsz, nem tudsz olvasni, vagy szimplán még ahhoz is lusta vagy, hogy elolvasd amit kiírt a kérdező? Gondolom szokásosan fingod sincs mi az, ha méhszájon tapad a placenta. Olyan jó lenne, ha legalább a 8 általános feltétel lenne a kommenteléshez.
2023. máj. 7. 08:26
 36/43 anonim ***** válasza:
0%

35: nekem is pont ennyi idősen ugyanez volt. Mondták hogy kerüljem a behatolásos szexet, és ne biciklizzek. Én írtam, hogy utána pár héttel már semmi nem volt és repülővel mentem többször, illetve vidéken is voltam jó néhány órás utakon, hónom alatt egy 2,5 éves gyerekkel aki aztán pláne nem kímélt. Egy percet nem feküdtem, táppénz fel sem merült, napi szinten dolgozni jártam. Mindjárt szülök, köszönöm, nincs probléma.

Szóval ja persze, nem tudom mi az... Csak nem cirkuszoltam meg pánikoltam, hanem utánanéztem magam is és a nem pánikoló, evidencia alapján dolgozó orvos utasításait követtem. A korai időszakban ez gyakori, különösebben rettegni nem kell tőle. Más lenne a helyzet, ha a már egy jelentős súlyú gyerek nyomná a 25. héten, miközben vérzés is van.

De ijesztgessétek tovább nyugodtan a kérdezőt, nekem aztán mindegy.

2023. máj. 7. 08:58
 37/43 anonim ***** válasza:
90%
36. Gratulálok, akkor te tényleg fogyatékos vagy. Tudod, itt a legtöbbünknek még a kérdező gyereke is fontosabb, mint neked a sajátod. Szerencsétlen gyerek, szép élet vár rá, ha az anyjának pánikolás, ha betartja amit az orvos mond😂
2023. máj. 7. 09:05
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
36# A terhesség során egy darabig "feljebbmászHAT" a méhlepény, ez természetes. Ha a kérdezőnél maradt a méhszájon, az nem pánikolás, meg nyavajgás, hanem veszélyeztetett állapot, amit persze mindenki úgy kezel, ahogy neki belefér. Nekem az autóban zötykölődés kevésbé hiányozna (problémamentesen is). A gyerekvállalás lemondásokkal jár, ezt gondolom a gyerekeseknek nem kell bemutatni. Sokaknál bizony már a várandóssággal elkezdődik az áldozatok sora, ez van. Szerintem egy nyaralás kihagyása azért nem akkora tragédia, szomorú, ha ebben egy pár nem tud kompromisszumra jutni.
2023. máj. 7. 12:34
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
38. Látod valakinek fontosabb, hogy elmondhassa milyen frankó csaj, hogy egy percet sem pihent, mint a saját gyerekének az élete. És még büszke is rá🤯
2023. máj. 7. 12:39
 40/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket. Valóban 15 órás, de legyen akár 10 órás út, nem hiányzik senkinek sem. Normál esetben sem. Anyósom, Aposóm azt mondta, hogy normál terhesen sem jó az út, mert zotykölödés árt. Veszítettek el gyermekét egy rosszul sikerült hajlás miatt.
2023. máj. 7. 18:42
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!