Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várandósság miatt is lehetek...

Macskajós kérdése:

Várandósság miatt is lehetek magántanuló?

Figyelt kérdés
16 leszek nemsokára, az iskolámban kiválóan teljesítő, magatartási problémákkal nem küzdő lány vagyok. Párommal fél éve vagyunk együtt, úgy esett, hogy állapotos lettem. Évet nem akarok kihagyni a középiskolából, estin se szívesen végezném. Az iskolám eléggé konzervatív, verseny és tehetségcentrikus. Szerintetek engedélyezné az igazgató a magántanulóvá tételemet, vagy egyszerűen kicsapna? Az elvetetés szóba sem jöhet!
2010. okt. 9. 21:57
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%

Én a 22.42-es vagyok;aki csodálkozott,hogy tanít...felsőfokú nyelvvizsga?!16 éves kor alatt csak KÜLÖN ENGEDÉLLYEL lehet tenni.Az én fiam(és persze az egész végzős osztály,hiszen anyanyelvi szinten beszélnek németül,mivel itt csak németül tanulnak-nem 2 tannyelvű,hanem német nyelvű,osztrák iskola) 14 évesen tette le,mert az Istenhegyi úti Osztrák-Magyar Európa Iskolában tanult,és a Minisztérium hozzá járult.És azért nem engedélyezik,mert azt mondják,hogy egy 14 éves gyereknek még nincs akkora szókincse,illetve tudása(amivel én egyet is értek).Májusban érettségizett,lett egy középfokú angolja is(emeltszintú

ű érettségit tett,ami kiválóan sikerült),és "gagyogja"a franciát(ebből nem érettségizett) is(mindkét nyelv KÖTELEZŐ volt a suliban).Most egyetemre jár,hogy legyen belőle valami...Szóval egyre inkább azt gondolom,hogy sántít ez az egész sztori!Viszont élénk a fantáziád,szépen,választékosan fogalmazol,és a helyesírásod is rendben.Hidd el,jobban jársz,ha csak fantáziálgatsz,mert az élet baromi kemény,és ha semmire nem viszed(nincs iskolád,szakmád,stb.) eltaposnak...

2010. okt. 12. 13:36
 42/46 anonim ***** válasza:
szerintem meg skizofrén vagy... hogy nem vagy normális,az tuti... neked nem nőgyógyász kellene,hanem egy elmeorvos.
2010. okt. 12. 15:12
 43/46 anonim ***** válasza:
36%

szerintem meg az idióta kommentek helyett le kéne zárni a témát, a kérdése meg lett válaszolva, ennyi

a mocskolódást, tényfeltárást, okoskodást meg fejezzük már be...

2010. okt. 12. 16:49
 44/46 anonim ***** válasza:
Kemények vagytok...:-D
2010. okt. 12. 18:25
 45/46 A kérdező kommentje:
Nos, választ valóban kaptam, okosabbak már nem leszünk e téren. Az értelmes válaszokat nagyon szépen köszönöm. Közkívánatra a témát lezárom.
2010. okt. 12. 19:16
 46/46 anonim ***** válasza:
szia! lehet már nem olvasgatod a kérdésedet de ha mégis akkor remélem válaszolsz...szóval mi a helyzet veletek, hogy vagytok? Mi a helyzet a sulival? minden rendben el tudtatok intézni?
2010. nov. 20. 19:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!