Várandósság miatt is lehetek magántanuló?
Én a 22.42-es vagyok;aki csodálkozott,hogy tanít...felsőfokú nyelvvizsga?!16 éves kor alatt csak KÜLÖN ENGEDÉLLYEL lehet tenni.Az én fiam(és persze az egész végzős osztály,hiszen anyanyelvi szinten beszélnek németül,mivel itt csak németül tanulnak-nem 2 tannyelvű,hanem német nyelvű,osztrák iskola) 14 évesen tette le,mert az Istenhegyi úti Osztrák-Magyar Európa Iskolában tanult,és a Minisztérium hozzá járult.És azért nem engedélyezik,mert azt mondják,hogy egy 14 éves gyereknek még nincs akkora szókincse,illetve tudása(amivel én egyet is értek).Májusban érettségizett,lett egy középfokú angolja is(emeltszintú
ű érettségit tett,ami kiválóan sikerült),és "gagyogja"a franciát(ebből nem érettségizett) is(mindkét nyelv KÖTELEZŐ volt a suliban).Most egyetemre jár,hogy legyen belőle valami...Szóval egyre inkább azt gondolom,hogy sántít ez az egész sztori!Viszont élénk a fantáziád,szépen,választékosan fogalmazol,és a helyesírásod is rendben.Hidd el,jobban jársz,ha csak fantáziálgatsz,mert az élet baromi kemény,és ha semmire nem viszed(nincs iskolád,szakmád,stb.) eltaposnak...
szerintem meg az idióta kommentek helyett le kéne zárni a témát, a kérdése meg lett válaszolva, ennyi
a mocskolódást, tényfeltárást, okoskodást meg fejezzük már be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!