Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várandósság miatt is lehetek...

Macskajós kérdése:

Várandósság miatt is lehetek magántanuló?

Figyelt kérdés
16 leszek nemsokára, az iskolámban kiválóan teljesítő, magatartási problémákkal nem küzdő lány vagyok. Párommal fél éve vagyunk együtt, úgy esett, hogy állapotos lettem. Évet nem akarok kihagyni a középiskolából, estin se szívesen végezném. Az iskolám eléggé konzervatív, verseny és tehetségcentrikus. Szerintetek engedélyezné az igazgató a magántanulóvá tételemet, vagy egyszerűen kicsapna? Az elvetetés szóba sem jöhet!
2010. okt. 9. 21:57
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Természetesen nem filozófiát és gazdaságtant tanítok, hanem nyelveket. 3 idegen nyelven beszélek, és a zsenge korom miatt más állást nem vállalhattam. Évfolyamtársaimat készítem föl nyelvvizsgára, fiatalabbakat nem tanítok. A szülők sehol sincsenek, mert azok után, hogy nem vettettem el a babát és nem hagytam ott a párom, hallani sem akarnak rólam. Nem fogják megtiltani, hogy máshol éljek, sőt...
2010. okt. 11. 22:55
 32/46 A kérdező kommentje:
Természetesen csak azt a nyelvet tanítom amiből felsőfokú nyelvvizsgám van, csak a korrektség miatt említem meg, mielőtt valaki azt hinné, hogy össze-vissza hordott eszetlenségekből csinálnék pénzt.
2010. okt. 11. 22:58
 33/46 anonim ***** válasza:
Magyarázd már el nekem, hogy ha ilyen felnőtt vagy mihez fogsz kezdeni ha esetleg elhagy a párod? Ki fogja finanszírozni a megélhetésed és a gyerek ellátását?
2010. okt. 12. 08:02
 34/46 anonim ***** válasza:

Egy 15 éves anya és egy 17 éves apa nem tud normális anyagi és lelki hátteret biztosítani egy újszülöttnek!

A párodnak és neked is a tanulással kellene törődnötök!!!

Ha a nagyszülők nem vállalják át a gyereknevelést, akkor esetleg az örökbeadáson is elgondolkozhatnál.

Hány órát fogsz tartani egy újszülött mellett?

Egyáltalán tudod mennyibe kerül egy gyerek? És ha beteg lesz? A patikában simán ott hagysz 10.000 Ftot és akkor még semmit nem vettél!

Nem hiszem, hogy érett döntést hoztál. Hát a párod szüleid sem normálisak, ha mindezt helyeslik. És itt nem az abortusz ellen vagy mellett vagyok.

Akkor neveljék ők a gyereket, hisz nem lehetnek olyan idősek, ha ekkora gyerekük van.

Nem lehurrogni akarunk, de nem véletlen, hogy nem 15 évesen szülnek általában az emberek! Más az aluliskolázott, segélyen tengődő réteg.

Azt hiszed, ez életed nagy szerelme, lehet, hogy így is van, de ha 1 év múlva szakítotok, hova mész a picivel? Utcára? se szakmád, se jövedelmed, se családu háttered.

Ez nem felelősségteljes szülői hozzáállás.

Amúgy a törvényes gyámod nélkül még a kórházból sem hozhatod el a gyermeked, tehát ideje kibékülni a szüleiddel, vagy állami gondozásba kerül.

Még a gyerekorvoshoz sem viheted el, mert nem vagy nagykorú!

2010. okt. 12. 08:59
 35/46 A kérdező kommentje:

gondolom hogy építő kérdéseket tesztek fel, mert bizony jó nagy mértékkel esnek ezek -a szabályzat nyelvében- OFF-olás címszó alá. Kérlek titeket, vonatkoztassunk el a fikciókból és maradjunk a kérdésnél. Köszönöm.

Kérdésre:

Én jelen pillanatban -sajnos kellő háttértudás nélkül- úgy gondolom hogy igenis lehetsz magántanuló állapotosan.

Én támogatlak benneteket, mert ritka az olyan pár aki fiatalon, értelmesek -nyelvezet és elvetetés kizárása miatt gondolom- és anyagi háttérgondokkal ezek szerint nem rendelkeznek, akkor igenis lehet és kell gyermeket világrahozni és felnevelni, mert valljuk be őszintén, fogy Magyarországon az értelem, a tudás, a műveltség, a jómodor és maga az igazi magyar ember is.

2010. okt. 12. 11:35
 36/46 A kérdező kommentje:
utóirat; a jövendőbeli édesapa.
2010. okt. 12. 11:37
 37/46 anonim ***** válasza:

Te tuti nem 16 vagy!!!!!!!!!!Tegnap óta olvasom a kommentjeidet.3 idegen nyelv?Felsőfokú nyelvvizsga?Magántanár vagy?Meg ez az egész!

Vagy a korod kamu,vagy az a fene nagy eszed,vagy ez az egész sztori,de ez a történet sántít az 100%!!!

Nem kell megsértődnöd.De ha egy 15 éves lánynak ennyi esze lenne mint amit te itt előadsz azt nem csinálnák fel!!!

2010. okt. 12. 12:43
 38/46 anonim ***** válasza:
na igen a valós kérdésekre már semmi bölcs nem jött, nem is vártam. ebből látszik mennyire éretlenek vagytok, hisz egy felnőtt ember számba veszi a rossz verziót is.
2010. okt. 12. 12:47
 39/46 anonim ***** válasza:
És miért is nem vagy most iskolában?
2010. okt. 12. 12:47
 40/46 anonim ***** válasza:
100%

Na a 11:35-ös és a 11:37-es komment mindent elárul.

"Én támogatlak benneteket, mert ritka az olyan pár aki fiatalon, értelmesek -nyelvezet és elvetetés kizárása miatt gondolom- és anyagi háttérgondokkal ezek szerint nem rendelkeznek, akkor igenis lehet és kell gyermeket világrahozni és felnevelni, mert valljuk be őszintén, fogy Magyarországon az értelem, a tudás, a műveltség, a jómodor és maga az igazi magyar ember is."

Hogy tud a leendő apuka kívülállóként kommentelni. Csak úgy, hogy kamu kérdés!

Egy 17 éves nem így nyilatkozna ha terhes lenne a barátnője.

2010. okt. 12. 13:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!