16 leszek nemsokára, az iskolámban kiválóan teljesítő, magatartási problémákkal nem küzdő lány vagyok. Párommal fél éve vagyunk együtt, úgy esett, hogy állapotos lettem. Évet nem akarok kihagyni a középiskolából, estin se szívesen végezném. Az iskolám eléggé konzervatív, verseny és tehetségcentrikus. Szerintetek engedélyezné az igazgató a magántanulóvá tételemet, vagy egyszerűen kicsapna? Az elvetetés szóba sem jöhet!
Tudom hogy nem a kérdésre válaszolok. De nem bírom ki hogy el ne mondjam. 15 éves vagy. Elég értelmesnek, tűnsz, mert olyan szépen leírsz mindent. Abbahgyod a gyerek miatt az iskolát? Így nem sok valószínűsége van hogy lesz belőled valami... most kellene érettségizned, nem akkor, ha majd a gyereked is iskolába fog járni. Azonkívűl megfogod bánni, hidd el, mert nem buliztál, nem szórakoztál, nem jártad ki az iskolát, tönkre tetted az életed még ha ezt a babát akartad is. Nem véletlenül gyártanak óvszert... nem gratulálni, inkább sajnálni tudlak
2010. okt. 11. 19:37
22/46 anonim válasza:
Persze ezzel nem bántani szeretnélek. A kérdésre válaszolsza: Szerintem biztos hogy lehetsz, hiszen ennek ellenére is lehet valaki magántanuló, én úgy tudom
2010. okt. 11. 19:38
23/46 anonim válasza:
18:28as vagyok
Tudok olvasni, és sehol sem látom drága 19 hetes kismama, hogy beszélt volna a szüleivel. CSak hogy a párja milyen fellelősségteljes, hogy felcsinált egy 15 éves lányt és, hogy nem akarja, hogy egyelőre kitudódjon. Ha kismama vagy, tudom mennyi vizsgálat van a terhesség korai szakaszában, azt, hogy akarja titokban elvégezni?
Miből fogja felnevelni? 25.000 Ftból? vagy a párja olyan idős, hogy jólfizető állása van? Hol fognak lakni? STB...
Ez nem egy felelősségteljes nő, hanem egy zavarodott kamasz!!! aki alá még adjátok is a lovat.
2010. okt. 11. 19:51
24/46 anonim válasza:
Tuti nem fogja bírni ezt az egészet...
2010. okt. 11. 19:54
25/46 anonim válasza:
Kamu, a fenébe is... :D
Ha meg nem: "úgy esett". Nem szokott "úgy esni"... :D "Kiválóan teljesítő, magatartási problémákkal nem küzdő..." Csak a védekezést nem ismered. Biológia 0.
2010. okt. 11. 20:49
26/46 A kérdező kommentje:
Az idő közben felmerült kérdésekre válaszolva: nem élvezem a szüleim támogatását, amiből eltartjuk magunkat az a párom családjának támogatása, az én magántanári keresetem és a párom részmunkaidős állása, Ő amúgy 2 évvel idősebb nálam. A védekezésre valóban nem koncentráltunk eléggé. És pontosan azért szeretnék tájékozódni a magántanulással kapcsolatban, mert nem akarok halasztani évet így középiskolában. Vannak egyetemi ambícióim amiket nem látok megdőltnek a baba érkezésével sem. Sose jártam bulizni, barátnőm sincs sok, nem vagyok nagy társasági lény. A végére annyit, hogy itt nagy félreértések vannak: 1: kicsit átmentünk a baba megfoganásának erkölcsi részleteibe az oktatási lehetőségekről(de persze mindenki elmondhatja a véleményét), 2: természetesen nem tudom és a kulcsemberek elől nem is akarom eltitkolni, csak nem akartam megkockáztatni, hogy az anno kérdező évfolyam/ iskolatárs legyen, mert nem akarok bántalmazások kereszttüzébe esni, elég ha akkor tudják meg, mikor már nem vagyok ott.
2010. okt. 11. 21:16
27/46 anonim válasza:
a védekezésre nem koncentráltatok eléggé. milyen diplomatikusan meg tudod fogalmazni hogy egy felelőtlen gyerek voltál és vagy is.
2010. okt. 11. 21:19
28/46 anonim válasza:
Én nem nézlek le egyártalán meg semmi ilyesmi!!!
A szüleid tudják?
2010. okt. 11. 21:30
29/46 A kérdező kommentje:
Avval nem tudok mit kezdeni, hogy felelőtlen voltam, ha vagyok avval sem, csupán annyit, hogy megemberelem magam a továbbiakban. Nem állítottam, hogy nem a mi hibánk, tisztában vagyunk vele. Szülők tudják, abortuszpártiak.
2010. okt. 11. 21:50
30/46 anonim válasza:
16 éves LESZEL,és MAGÁNTANÁRI kereseted van?Kislány,neked még GYÁM kell,hiszen férjez sem mehetsz szülői beleegyezés nélkül!Azon kívül,elég felelőtlen az a szülő,aki hagyja,hogy pl.a 10 évesét egy felelőtlensége miatt teherbe esett 16 éves korrepetálja.Ráadásul szerintem nem rendelkezik annyi tudással egy majdnem 16 éves(pláne,ha mellette más dolgokkal is el volt foglalva,ami jelen esetben bizonyított is!),hogy "tanítson".És hol vannak a szülők?!Az ő beleegyezésük nélkül nem is lakhatnál máshol(nem hogy PASIVAL)Ez az ügy nekem több oldalról is sántít...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!