Várandósság miatt is lehetek magántanuló?
Nemhogy örülnél, hogy normális érett lányok családtervezésbe mernek vágni. Csoda ilyet hallani!
És ha nekik ez jó , ne bántsd őket.
Gratulálok!
Már bocsi, de egy 15 éves kiválóan teljesítő, magatartási problémákkal nem küzdő lány nem csináltatja fel magát.
Mi az, hogy nem akarod, hogy kitudódjon? Hogy mész vizsgálatokra? Ha annyira felelősségteljes vagy, akkor azonnal beszélsz a szüleiddel és velük kézenfogva felkeresitek a védőnőt.
Az iskola a gyerek egészsége mellett eltörpül.
Úgy fogalmazol, mint egy végzett jogász vagy mint egy nyugdíjas pedagógus.
Én konzervatív iskolába jártam, ott helyből kicsapták az ilyen lányokat, mondván ha annyi esze sincs, hogy védekezzen, akkor rontja az iskola színvonalát.
Ó, de marha okos mindenki, könnyű messziről pampogni, és a földön lévőbe még belerúgni párat, mert ti biztos olyan tökéletesek vagytok.
Nyilván nem tervezett a baba, de ha ilyen helyzetbe került, azt a lehető legfelnőttebb módon kell kezelnie, ahogy ezt teszi is, beszélt a szüleivel, az okoskodó kommentek helyett el kéne olvasni a kérdező írásait.
Hogyan látsz, te távolba látó pl. egy 15 éves kislányt? Ha nem írta volna ki a korát, egyáltalán nem biztos, hogy rájöttél volna, ...a sorai egyáltalán nem éretlen kislány gondolatait tükrözik...
Na mindegy, igaz, hogy szólásszabadság van, de nem értem, minek kell egy rosszindulatú hsz-t beírni, jobban érzi magát tőle valaki?... Szomorú.
19h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!