Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várandósság miatt is lehetek...

Macskajós kérdése:

Várandósság miatt is lehetek magántanuló?

Figyelt kérdés
16 leszek nemsokára, az iskolámban kiválóan teljesítő, magatartási problémákkal nem küzdő lány vagyok. Párommal fél éve vagyunk együtt, úgy esett, hogy állapotos lettem. Évet nem akarok kihagyni a középiskolából, estin se szívesen végezném. Az iskolám eléggé konzervatív, verseny és tehetségcentrikus. Szerintetek engedélyezné az igazgató a magántanulóvá tételemet, vagy egyszerűen kicsapna? Az elvetetés szóba sem jöhet!
2010. okt. 9. 21:57
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
34%
én sem értem mi közöd a válaszomhoz, nem kérdeztelek.
2010. okt. 10. 10:49
 12/46 anonim ***** válasza:
61%
Semmi gáz, csak hihetetlen, hogy vannak, akik nem képesek értelmezni egy kérdést, és arra válaszolni, nem offolni.
2010. okt. 10. 11:37
 13/46 anonim ***** válasza:
32%
nyilván értem a kérdést csak mivel szólásszabadság van kifejeztem a véleményem, mennyire szomorú és megvetendő a tinitársadalom nagy része mert nem képesek védekezni.persze biztos írja, hogy védekezett és nem érti, hogy történt.
2010. okt. 10. 12:07
 14/46 A kérdező kommentje:
Valamilyen szinten az te hozzászólásod is ide tartozik, függetlenül attól, hogy teljesen szubjektív. Én örülök a babámnak, ha te szerinted inkább el kéne vetetnem az a te véleményed, az enyémen nem változtat, de ettől függetlenül természetesen elmondhatod, minden jogod meg van rá. Azért köszönöm a másik véleményező védelmét is.
2010. okt. 10. 12:43
 15/46 anonim ***** válasza:
52%

Nemhogy örülnél, hogy normális érett lányok családtervezésbe mernek vágni. Csoda ilyet hallani!

És ha nekik ez jó , ne bántsd őket.

Gratulálok!

2010. okt. 11. 17:06
 16/46 anonim ***** válasza:
72%
egy 15 éves kislányt látok csak, sehol egy normális érett nőt.
2010. okt. 11. 17:23
 17/46 anonim ***** válasza:
77%

Már bocsi, de egy 15 éves kiválóan teljesítő, magatartási problémákkal nem küzdő lány nem csináltatja fel magát.

Mi az, hogy nem akarod, hogy kitudódjon? Hogy mész vizsgálatokra? Ha annyira felelősségteljes vagy, akkor azonnal beszélsz a szüleiddel és velük kézenfogva felkeresitek a védőnőt.

Az iskola a gyerek egészsége mellett eltörpül.

2010. okt. 11. 17:58
 18/46 anonim ***** válasza:
81%
Elég szörnyű,hogy egy 16 éves gyereklány terhes... Amúgy biztosan van rá mód,hogy valahogyan elvégezd az iskolát,de Neked az lenne ennyi idősen a dolgod,hogy tanulj!És kétlem,hogy érett vagy erre a feladatra.
2010. okt. 11. 18:28
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

Úgy fogalmazol, mint egy végzett jogász vagy mint egy nyugdíjas pedagógus.

Én konzervatív iskolába jártam, ott helyből kicsapták az ilyen lányokat, mondván ha annyi esze sincs, hogy védekezzen, akkor rontja az iskola színvonalát.

2010. okt. 11. 19:27
 20/46 anonim ***** válasza:
56%

Ó, de marha okos mindenki, könnyű messziről pampogni, és a földön lévőbe még belerúgni párat, mert ti biztos olyan tökéletesek vagytok.

Nyilván nem tervezett a baba, de ha ilyen helyzetbe került, azt a lehető legfelnőttebb módon kell kezelnie, ahogy ezt teszi is, beszélt a szüleivel, az okoskodó kommentek helyett el kéne olvasni a kérdező írásait.

Hogyan látsz, te távolba látó pl. egy 15 éves kislányt? Ha nem írta volna ki a korát, egyáltalán nem biztos, hogy rájöttél volna, ...a sorai egyáltalán nem éretlen kislány gondolatait tükrözik...

Na mindegy, igaz, hogy szólásszabadság van, de nem értem, minek kell egy rosszindulatú hsz-t beírni, jobban érzi magát tőle valaki?... Szomorú.

19h km

2010. okt. 11. 19:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!