Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kezdődött a rosszullét...

Mikor kezdődött a rosszullét és meddig tartott nektek? Hogy vészeltétek át?

Figyelt kérdés
6+3 hkm.
2023. máj. 4. 18:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

7.heten es egesz a 13.hetig tartott. Utana mar csak akkor voltam rosszul ha ehes voltam.

A félidőtől pedig mar akkor sem.

2023. máj. 4. 18:36
 2/12 anonim ***** válasza:

Lemaradt,hogy sokszor ettem keveset,mert egyszerre nem tudtam enni csak par falatot.

Hideg ásványviz jol esett,azt ittam.

2023. máj. 4. 18:37
 3/12 anonim ***** válasza:
9 hetesen, és 9 hétig tartott. Hogy vészeltem át? Úgy, hogy nem volt más választásom. Semmi sem segített, csak az idő.
2023. máj. 4. 18:39
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
6.héttől a 36. hétig, akkor kivették császárral, mert már nagyon rossz állapotban voltam.
2023. máj. 4. 19:17
 5/12 anonim ***** válasza:
4. héttől 8ig kb. Most vagyok 10+4 hetes, már vagy 2 hete energikus vagyok, az étvágyam túl jó is talán.😁 Ha nem kezdődik újra, akkor én szerencsésen megusztam☺️
2023. máj. 4. 20:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudtam átvészelni, már az elején annyira rosszul voltam, hogy nem tudtam volna kihordani …

(Valószínűleg a gyerekkori 2 igen komoly hasi műtét volt az oka)

Azóta sem lett gyerekem.

2023. máj. 4. 20:17
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Az émelygés a 7.héten kezdődött es a 12.hétig tartott, aztán a 12.héttől jött a szagundor és napi hétszeri, nyolcszori hányás, ezek kitartottak a 25.hétig.

Mire elmúltak ezek a tünetek akkor beköszöntött a hasmenés, úgy a 35.hétig, onnantól pedig a brutális vizesedés.

Aztán a 38.héten megszületett a kisfiam :)

2023. máj. 4. 20:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
7. héttől 14. hétig tartott. “Szerencsére” hetente kb 3 nap voltam rosszul, de az olyan brutális volt, hogy felkelni nem bírtam iszonyat migrénem volt, hánytam egész nap. Többi nap viszonylag jól voltam csak nehezen tudtam enni mert semmit nem kívántam. Volt olyan nap hogy sírtam, hogy ez meddig fog tartani, és legyen már vége.
2023. máj. 4. 21:44
 9/12 anonim ***** válasza:

1. 7-14. hetig, alig vartam, hogy vege legyen, nem hanytam, csak emelyegtem. Gyombertea, kolaval probaltam segiteni rajta.

2. 7-12/13. hetig, 9. hetig hanyinger, utana benyaltam az ovis gyerekemtol egy hanyos-hasmenos virust, amitol1,5 napig a vizet is kihanytam. Onnantol 1-2 naponta hanytam.

Ugy eltemtul, hogy vartam, hogy vege legyen :D kellemes meglepetes volt, hogy hamarabb vegelett, mint az elsovel.

2023. máj. 4. 22:03
 10/12 anonim ***** válasza:
5-13. hétig utána már elviselhető volt és fokozatosan el is múlt. Utána nagyon energikus lettem.
2023. máj. 4. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!