8 hetesen ez normális?
Nem minden egyes nap, de van, hogy este is hányingerem van és egyszer-egyszer hányok. Nap közben elvagyok néha csak émelygek. Többnyire reggel szoktak lenni a hányós pillanatok, de volt már délután is.
Nyugtassatok meg, hogy ez normális. :(
Kis tulzassal terhesseg alatt minden normalis.
Jo, nyilvan nem minden, pl verzes nem, de amugy meg a tunetek nagyon valtozatosak tudnak lenni.
Teljesen normális.
Nincs 2 egyforma terheség.
Normális! Én a szülőszobán is hánytam, mert nem maradt abba az ígér 12 héten, se a 20 amikor megmozdul .. blabla.
Remélem te nem jársz majd így. Próbáld meg a hideg tejet, hátha bejön 😊
Ó teljesen normális.
Egyik terhességem alatt bár a hányinger kb egész napos volt, hányás mindig csak este jött rám.
Kifejezetten a reggelek voltak a legkevésbé kellemetlenek, esték a legrosszabbak.
Másik terhességem alatt meg reggel hányinger nélkül tört rám a szédülés-hányás, estére nem volt bajom.
Mindkét terhességem alatt rendben zajlott minden.
7,8,9: köszönöm a válaszokat! Akkor még most jön a java :D amúgy nekem már 2 hete van orrdugulásom meg rengeteget tüsszentek bár amúgy is allergiára hajlamos vagyok + volt arcüreg problémám, de ez most fokozottabban előjön...a tengervizes orrspray meg semmit nem ér..
Megnyugtattatok! Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!