Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezne, hogy már a terhesség...

Létezne, hogy már a terhesség tüneteitől vagyok rosszul?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 éve szültem, azóta betegség miatt eltavolították az egész pajzsmirigyemet. A hormonszintem most állt be normálisra. 2 éve nem védekezünk a férjemmel, de nem is jött össze a tesó eddig. 3 nap múlva kellene megjönnie, 3 napja iszonyat hányingerem van és fáradt vagyok, illetve mindenen sírok. Ma vettem egy Predictor tesztet, ami elméletileg 6 nappal a menstruáció előtt képes kimutatni a terhességet. Ma megcsináltam a 2. vizeletből és egyből pozitív lett. Utolsó vérzésem Április 7.-én volt, tehát most léptem be kb a 3. hétbe. :)

2023. ápr. 28. 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha pozitív a teszt és tüneteid is vannak akkor terhes vagy :)

Én is így jártam a másodiknál, nagyon hamar rosszul voltam, szerintem még én is írtam ki emiatt kérdést mert nem akartam elhinni :D bőven mensi előtt hányingerem volt és második vizeletből egyértelmű pozitív lett a teszt. Azóta a 20. hétben vagyunk, sajnos a rosszullét elég erősen megmaradt, mostanában múlt el...

Drukkolok hogy tényleg ne jöjjön majd meg :)

2023. ápr. 28. 11:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Az elsőnél nem voltam rosszul, néha kicsit émelyegtem csak.. remélem most sem lesz ennél durvább, mert félek a hányástól! 😄 Apuka sem tudja még, csak tegnap poénkodtunk vele, hogy mivan , ha attól vagyok rosszul. 😀
2023. ápr. 28. 12:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok 🥰

És kitartást!

2023. ápr. 28. 12:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! ♥️
2023. ápr. 28. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!