Terhességi teszt,vérvétel holnap már kimutatná így a terhességet? Többi lent
Utolsó menstruació 03.24
28-29napos ciklusok
Elmaradt 04.21től
Holnap lesz a 36.ciklusnap
Utolsó együttlétek,amikor foganhatott volna: 04.13, 04.19
Terhességi teszt már kimutatja ha késik a mensesed és állapotos vagy.
Elvileg 6 napja késik..csinálj egy tesztet
Csináltam ma reggel,negatív,tegnapis
Azért gondoltam hátha a vérvétel érzékenyebb
Előtte is voltunk együtt aprilis 7.,10,11.én
Csak az utolsókat irtam
De akkor is védekeztünk,spermicid kúp+gumi(igaz elszakadt) de megszakitassal kup mellett is
Peteeresem szerintem is 7.en volt mert 6.an negativ volt az ovu teszt, 7.en egyforma vonal..utanna meg 10.én (ami 18.ciklusnap)akkor mar szinten negativ
De ha petteereskor az együttlétből lett volna megtermekenyites akkor mar kimutatta volna?
De ha terhesség kizarva,vagyis majdnem akkor nemtudom mitől késhet? :( Sosem volt meg igy az elmúlt 3-4évben
Hasam kicsit görcsöl,derekamis fáj mint mensi előtt,de mégsemjön meg
17. Én (25.ciklusnap)éreztem kis nedvesedést,amit mensi előtt nem,hülyesegbol csinaltam ovu tesztet akkoris de nem egyforma lett a 2csik,halvanyabb..azota is halványabb sot mar alig latni, olvastam a jóstesztről ha erősödik,de enyém eltűnt. Nőgyógyász aztmondta 2 peteérés nem lehet különböző idöpontban.
De az lehet,hogy 7.én esetleg megérett a petém,csak nem szabadult ki a tüszőből? Attól is késhet?
Ha biztosra akarsz menni menj el vérvételre, sok helyen már aznap megküldik az eredményt.
Rengeteg oka lehet amúgy hogy késik, a terhesség csak egy a sok közül.
Szia,én is hasonlóan vagyok mint te.
Utolsó menzi március 29én volt,ma tezteltem negativat,nekem is gyengén fáj a derekam és a hasam aljába szurkál
Ha nemjön meg jövöhét hétföig akor elmegyek én is az orvoshoz
Te mikor készülsz vérvételre
Utolsó,akkor télleg hasonló
Holnap megyek vérvételre,de vagy aznap vagy jövőhéten lesz eredmény az ünnep miatt,nemtudom :/ furi,mert vannak csomó mensi előtti tüneteim,mostis leszakad a derekam mégsem jön meg. Ha vérvétel sem mutat semmit, május 8.án kell visszamennem az orvoshoz,mert most hétfőn voltam,de hüvelyultrahangon nem látott semmit. Azért majd írj,hogy mi lett veled is! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!