Terhességi teszt,vérvétel holnap már kimutatná így a terhességet? Többi lent
Utolsó menstruació 03.24
28-29napos ciklusok
Elmaradt 04.21től
Holnap lesz a 36.ciklusnap
Utolsó együttlétek,amikor foganhatott volna: 04.13, 04.19
Nekem is vannak menzis tüneteim,épp ezért fura hogy nemjön meg,pedig nemszokott késni max 28naposak a ciklusaim
Vagy simán ez a hónap ilyen vagy kiderül hamarosan
Jelentkezek mindenképp,és drukkolok
Ugyan így vagyok! Csak nekem átlag 28 de 27-31 között szokott. 31is ritka. Tegnap pl csont száraz voltam,mint egy sivatag,ma meg nedvesebb (mensi elött szokott 2 nappal) de télleg lehet,hogy ez a hónap ilyen. Utólag visszagondolva naptarba néztem, 2020ban is volt nekem egyszer 35napos, 28 után
De akkorcsaládi betegség miatt,stressz okozhatta. Köszönöm,de még most nem szeretnénk babát! Pár év múlva lenne aktuális,ha minden adott lesz hozzá!
De ha Te szeretnél akkor neked viszont télleg sok sikert! :)
Kezdett reggel barnázni,kis pirosas
De még nem az igazi! Furi,mert ha megjön egyből piros élénkes,de lehet délutanra megjön rendesen
Pont vérvétel után 🤣ami holnapra lesz meg
No akor jo lesz minden,neaggodj
irj holnap hogy mi lett,nálam eddig semmi ha esetleg nemjönne meg hétföig tesztelek ujra ha meg negativ elmegyek az orvoshoz
Szia,lejott tegnap az eredmény és megjött végül
Nkeme még eddig mindig semmi
Szia Sajnálom. Nekemis meglett eredmény ugye semmi
Plusz péntek este rendesen megjött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!