Irtózok a szülés gondolatától. Változni fog ez valaha?
Figyelt kérdés
Beszeltunk az asszonnyal a gyerekvallalasrol,de engem teljesen kiraz tole a hideg. A stresz ami elotte van,meg ha megszuletik akkor utana. és raadasul szetkapjak az asszonyt,utana mar nem lesz ua. pl a szex sem. Nem is beszelve arrol,hogy osszeszarjak magukat kozbe a nok. Hogy lehetne ezektol a gondolatoktol szabadulni? Gyereket tovabbra se akarok,csak jobb lenne ha nem gondolnek ilyesmire.2023. máj. 4. 12:12
31/37 anonim válasza:
19-es vagyok, akitől kérdezted, hogy első gyerek volt-e.
Igen, első és azóta született még 2 és most is várandós vagyok.
Fölösleges paráznod. Nincs mitől.
32/37 anonim válasza:
Ugyanígy gondolom nőként, nem is vállaltam gyereket.
33/37 anonim válasza:
Hogy ehet ezektől a gondolatoktól megszabadulni? A kognitív viselkedésterápia tanárom szerint úgy, ha minél többször és minél részletesebben elképzeled. Ez pont az ellenkezője annak valószínűleg, amit szeretnél hallani. De addig hatnak rád csak ezek a gondolatok, ameddig túl misztifikálod őket. Képzeld el legalább hússzor egy hétig minden nap, aztán írj, hogy még mindig ugyanannyira kivagy-e tőle.
34/37 anonim válasza:
35-ös vagyok, jelentettem a 31-est, az én kérdésem alá is odaböfögte, hogy troll, pedig a kérdésem valós volt. Szerencsére a gyakori moderátorai nekem adtak igazat, és nem a kérdésem törölték, hanem az ő válaszát.
35/37 anonim válasza:
Nem èrtem mièrt tettèl fel erről kèrdèst. Hatàrozottan nem akartok gyereket, akkor nem mindegy, hogy magàròl a szülèsről mi a vèlemènyed? Màrmint nem egy neked valò èlmèny, làtvàny. De mivel nem akartok gyereket (sokan nem akarnak), nem ,,fenyeget a veszèly", hogy szülne a párod.
36/37 anonim válasza:
Arra volt kíváncsi, hogy változni fog-e idővel a hozzáállás. Azt hittem, sokkal fiatalabbak. De így, nem tudom. Azt se, lesz-e gyerek és ha igen, mikor... nekem 30 éves koromra megvolt a három. Még, ha csak a férj lenne idősebb. De így... kétlem.
37/37 anonim válasza:
Na, pont az ilyenből lenne a depressziós, megkeseredett szülő, aki elb*ssza a gyereke, összességében a családja életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!