Irtózok a szülés gondolatától. Változni fog ez valaha?
Figyelt kérdés
Beszeltunk az asszonnyal a gyerekvallalasrol,de engem teljesen kiraz tole a hideg. A stresz ami elotte van,meg ha megszuletik akkor utana. és raadasul szetkapjak az asszonyt,utana mar nem lesz ua. pl a szex sem. Nem is beszelve arrol,hogy osszeszarjak magukat kozbe a nok. Hogy lehetne ezektol a gondolatoktol szabadulni? Gyereket tovabbra se akarok,csak jobb lenne ha nem gondolnek ilyesmire.2023. máj. 4. 12:12
11/37 A kérdező kommentje:
Akiket erzekenyen erintett,hogy nyersen fogalmaztam..Ne haragudjatok erte!
2023. máj. 4. 12:26
12/37 anonim válasza:
Én az ilyen hozzállással a helyedben sürgősen átképezném magam homoszexuálisnak, mert a pasidra ránézve legalább nem stresszelnél ilyen hülyeségeken.
13/37 A kérdező kommentje:
varj varj...en vagyok a férj! És nem,nincs pasim xD Valamit negyon elolvashattál
2023. máj. 4. 12:27
14/37 anonim válasza:
Nem értem miért vagy megrémülve , miért gondolsz ilyenre, ha nem akarsz gyereket?
15/37 anonim válasza:
Házasság előtt nem beszéltetek a gyerekvállalásról?!
Mert lehet, ha asz asszony akkor tudta volna, hogy mi a véleményed erről, hozzád sem megy...
16/37 anonim válasza:
6os vagyok. A kérdésre válaszolva, sztem idővel változni fog, igen. Főleg, ha megtudod, hogy apa leszel és néhány hónap múlva látod növekedni a feleséged hasát és érezni már te is a baba mozgását. Vagy amikor meglatod az uh képet, szívhangot. Lassú folyamat ez, de amiket részleteztél, attól egyáltalán nem kell félni...
17/37 A kérdező kommentje:
Eddig kozos velemenyen voltunk. 0 is azt mondja mindig,hogy nem kell gyerek,mert nem birja a sirast meg hogy otthon kell lenni vele meg az egeszet. De benne vagyunk a korban,kozel 37-38. Es ha most nem akkor kesobb mar rizikos kategoriaba esik. Lehet hogy 50 evesen meg bánni fogjuk,hogy ez kimaradt az eletunkbol? De en most annyira nem allok keszen erre, gondolom ez ki is derult.
2023. máj. 4. 12:31
18/37 anonim válasza:
Ne etessétek a buta, egyszerű trollt! Ha arra nem veszi a fáradságot, hogy legalább valami vicceset találjon ki, ne adjátok már meg neki amire veri otthon 13 évesen 🤭
19/37 anonim válasza:
Ohhh.... A férjem bent volt, mikor szültem. Azóta sem néz rám máshogyan. Egészen egyszerűen szeret. Nem történt a szülés alatt semmi olyan, amiről írtál, viszont életet adtam egy kisembernek... Szeresd igazabban "az asszonyt"....
20/37 A kérdező kommentje:
Koszi,rad itt nincs szukseg. Kicsit beszukult a latasmodod hogy nem latod az erdot.
"Ne etessétek a buta, egyszerű trollt! Ha arra nem veszi a fáradságot, hogy legalább valami vicceset találjon ki, ne adjátok már meg neki amire veri otthon 13 évesen 🤭"
Amugy meg nem hiszem el,hogy mas nicns beszarva a szules gondolatatol! Lehet,hogy nem igy,de valahogy ugy
2023. máj. 4. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!