Bejelentenétek a genetikai uh előtt a terhességet a nagy
családnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Vasárnap lesz egy nagy családi összejövetel nálunk, és pont akkor töltöm a 12.hetet. Keddre van időpontom az uh-ra. Eredetileg utána terveztük, de praktiusan olyan jó lenne személyesen elmondani egyszerre mindenkinek. Nem babonából kérdezem, inkább nem tudom, hogy reálisan mennyi az esélye annak, hogy 2 nap múlva kiderül, hogy nagy baj van, vagy ha már eddig eljutottunk, nem gáz bejelenteni. (10+5-nél még minden rendben volt)
2023. ápr. 28. 13:36
1/8 anonim válasza:
Én elmondanám.
Ha bekövetkezne a rossz, akkor is jobb, ha tudnak róla, min mentek keresztül, nem? Baj bármikor lehet. 20 hetesen is derülhet ki probléma. Ez már mégsem az a helyzet, hogy éppen csak pozitívat teszteltél, de még lehet kémiai terhesség.
2023. ápr. 28. 13:41
2/8 anonim válasza:
Én anyuéknak már 6 hetesen elmondtam.Párom a saját anyukájának.De testvéreknek meg tágabb rokonságnak csak a 12. heti genetika után árultuk el. Én ismerem magam, tudom hogy utálom ha sajnálnak úgyhogy úgy voltam vele, ha esetleg gond volna nem kell mindenkinek tudnia min megyek keresztül.Hál'isten semmi gond nem volt.:)
2023. ápr. 28. 13:48
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, hogy igazad van. A szűk család tudja már. Bár nem tudom, mekkora körben osztanánk meg, ha esetleg vetélés lenne belőle, ez most 20 fő lesz, unokatesóim, családjaik, dédik...
2023. ápr. 28. 13:50
4/8 anonim válasza:
Szerintem azt kell figyelembe venni, hogy megosztanád-e ezekkel az emberekkel ha esetlegesen elvesztenéd a babát. Ha igen, nyugodtan mondd el, ha nem inkább ne.
2023. ápr. 28. 13:53
5/8 anonim válasza:
Én nem, mert ha gond lett volna, azt nem szerettem volna mindenkivel megosztani.
12. Hét előtt csak a nagyszülők tudták nálunk.
2023. ápr. 28. 13:57
6/8 NTBS válasza:
Szerintem mond el bátran.
2023. ápr. 28. 14:05
7/8 anonim válasza:
Én annak mondanám el, akinek egy esetleges rossz hírt is elmesélnék, nem akarnám titkolni előtte, hogy minden rendben, nem történt velünk semmi különös. Nekem már a kémiai terhesség is ilyen lett volna, úgyhogy én korán elmeséltem azoknak, akikkel napi, heti többször szinten beszéltem.
A 12. héten már vetélésre nagyon kicsi az esély. Lehet valami genetikai probléma, de az kiderülhet a 12., 20., 32. héten is, én amiatt nem várnék, ha amúgy szívesen elmesélnéd nekik. Valószínűleg egészséges lesz a babád, ha ne adj isten bármi baj lenne, én úgy sem bírnám magamban tartani, teljesen ki lennék borulva.
2023. ápr. 28. 14:05
8/8 anonim válasza:
Attól függ, milyen az a család. Nem csak a vetélés miatt. Nálunk például azt is mindenki jobban tudná, mit kell tenni egy esetlegesen beteg gyerekkel. Egy ismerősöméknél hasonló volt. Kis szervi eltérést láttak. További vizsgálatok kellettek, mert súlyos, értelmi képességet is érintő betegség tünete is lehet. Na, anyóséknál indult is a hiszti. Na, nehogy már megtartsátok a várva várt unokát, ha sérült. Hát, azt a szégyent én nem bírnám el. Mit szólnának az ismerőseim? Persze, ha egészséges, nagyon várjuk.😁 Kis szervi baj még belefér, az nem látszik. Na, köszi. Egy amúgy is végtelenül frusztráló helyzetben, a rokonok károgása hiányozna a legkevésbé.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!