8 hetes leszek mire a dokim tud majd fogadni, addig a munkahelyemen lesz 4 muszakom ejszakaba, illetve ho vegen is meg egy par. Arthat a babanak ha legalabb meg az orvos nem lat addig megyek ejjelbe is? Meloba meg nagyon korai lenne bejelentenem.
Amit eddig is csináltál, az nem árt a babának.
Én végig 14 óráztam terhesen pultosként. Tökéletesen egészséges terhességem volt, szerettem a munkám nagyon.
Én is terhes vagyok három műszakba dolgozom és nekem azt mondta az orvos amint kimondom a főnökömnek hogy terhes vagyok nem dolgozhatok ejszakás műszakba ez törvényben van.
Annyi hogy én ahogy megtudtam hogy terhes vagyok elmentem táppénzre, mert 60-70 kg kat kell emelgetnem és bármilyen betegséget elkaphatok, a munka az adott könnyíteni nem tudnak.
Nem tehetnek be éjszakába*
Utolsó voltam
8-as
Leírva szép:D
Nálunk ilyen lehetőség nem volt.Dönthettem, hogy dolgozom vagy nem.Jól voltam, nem éreztem szükségét a táppénznek így dolgoztam és nem haltam bele.5 hónapos terhességen túl voltam mikor elmentem táppénzre.
"mert 60-70 kg kat kell emelgetnem"
Egy nem terhes nő sem emelhet ennyit, ez a munka törvénykönyvében van...
Sőt, még férfi sem egyedül.
Amúgy meg könnyített munka, vagy felmentenek a munkavégzés alól.
Egészséges terhességgel táppénzre menni táppénzcsalás. Bárki bármit mond. Tudom, hogy ez a kényelmes, és miért ne, ha megtehetik, de ez akkor sem legális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!