Későbbi ovuláció kitolhatja a ciklust? Bővebb lent.
Uhh. Sajnálom 😥 újabb hónap újabb esély. Tarts ki 💝
2023. jún. 6. 21:00
32/39 A kérdező kommentje:
Szió😊 Bocsi, hogy eltüntem, de semmi jó hirrel nem tudok szolgálni. Júli 14.én voltam a dokinál 10mmes tüszőket látott. Az applikacio az ovut 5-6nappal kesőbbre irta. A doki szerint kicsikék voltak. Juli 2.ára irta a mensit, hogy meg kell jönnie, de még nincs semmi. Szurkálodik a hasamallja. Annyi fura van a dologban, hogy eddig minden mensi előtt a mellbimbóim fájnak duzzadtak érzékenyek es a mell rész az semennyire. Na most meg a mellbimbóm semennyire nem fáj és nem érzékeny viszont a mell rész az igen fáj. Reggel csinaltam egy tesztet persze negativ lett.. Hat várom h mi lesz ebből😊
Ti Veletek minden rendben van? Puszi😘💝
Nagyon szorítok érted. Bízom benne, hogy végre teis kismama leszel a nyáron 💗💗💗 Nekem menszi elmaradása előtt szintúgy a mellbimbóm fájt nagyon, meg hiperérzékeny voltam, és sírtam az összes filmen amiben kisbabát láttam. Meg egy nap családlátogatás volt, és undorodtam a rokonok parfümeitől. Akkor még nem értettem, meg reménykedni se mertem. :) viszont az aktustól számitva 13.ik napon lett pozi a tesztem. Mi nagyon jól vagyunk köszönjük 💗 Már a 33.ik hét. Elsem hiszem, hogy ilyen gyorsan elment ennyi idő. Nagyon várom már a végét, borzasztóan viselem már. Mindennapos gyomorégés, most épp annyira nyom a mellkasom, hogy nemtudok aludni. Nembirok sétálni vagy állni egyhelyben, mert pár méter után bekeményedek és le kell ülnöm. Belső méhszájam nyílik, úgyhogy még könnyen lehet, hogy kórház lesz a vége. 13.ikán kell mennem a dokimhoz, majd kiderül mi lesz tovább. Éjjelente óránként kelek pisilni. Már tényleg teher, és farfekvéses a manó,úgy hogy most azon izgulok, hogy forduljon be időben, és ne kelljen császárral szülnöm :) 💗 helyzetjelentést kérek mindenképp 💗🥰puszi
2023. júl. 4. 23:11
34/39 A kérdező kommentje:
A lényeg, hogy mindketten jól vagytok😊 Szorítok, hogy beforduljon a Babó😊💝❣️ Ne izgulj, minden rendben lesz💝
Nem birtam ki, csinaltam ma délután egy tesztet, de negativ😢 Mensi még sehol, nem is értem ezt a mellfájdalmat.. Néha azt hiszem soha nem fog összejönni😢 Még van 1 tesztem, de nem tudom mikor csinaljam meg, de azt mindenkepp reggel fogom csak nem tudom melyik nap.
Puszii💝😘❣️
Köszönöm 🥰
És most nem ovu teszteltél? Nem lehet, hogy csúszott a peteérésed? Nekem is volt olyan... Normál esetben a ciklus 14-15.ik napján szokott lenni, aztán volt, hogy kitolódott egészen a 22.ik ciklusnapig. Abban a hónapban 36 napos volt a ciklusom.
2023. júl. 6. 08:40
36/39 A kérdező kommentje:
Ebbe a ciklusba nem csináltam ovu tesztetek, inkább együtt voltunk amikor megkívántuk egymást, nem nézegettem most a napokat. Lehet ha be is értek a kis tüszők pont nem skkor voltunk együtt de lehet hogy pont elcsiptük. Csak furcsa ez a mellfájdalom mert minden mensinél csak a mellbimbóm érzékeny es duzzadt a mellem nem, es most pont forditva. Holnap reggel megcsinalom a tesztet. Ma is szurkalt, vagy tompán fajt a petefeszkem. Holnap megirom mindenkepp hogy mi lett az eredmény 😊😘💝
37/39 A kérdező kommentje:
Természetesen negativ lett, mi más is lett volna😢 majd kiderul ebből mi lesz, valószínű, hogy csak tolódás megint 😔
Sajnálom 😐 Esetleg probalkozol valamilyen gyógyteával, vagy vitaminokkal? :) Palástfű teáról hallottál? 😊 Nekem az hozta meg a sikert.
2023. júl. 7. 09:54
39/39 A kérdező kommentje:
Hát szedek E vitamint, Femibion 0-át. Inzulinrezisztenciára pedig Merkformint. Olvasni csak itt olvastam arról a teáról, de sok mindent nem tudok róla. Mostnl találtam egy teát a PCOs tea a Virág Natura hirdeti, több pozitiv visszajelzéssel lehet kipróbálom. 2 féle csomagot is hirdet. Az egyik pcos tea + inozitol + terhességi teszt. A másik pedig pcos tea + méhpempő kapszula + terhességi teszt. Nem tudom melyiket válasszam😊😊
Kapcsolódó kérdések: