Kicsit zavaros lesz a történet. Tapasztalatokra lennék kíváncsi. A ciklusaim 28-30 naposak. Utóbbi kettő 30 napos volt. Mostanira csak az ovuláció napja miatt tippelnék(április 6.)28 napra.Mikor teszteltetek pozitívat?
Figyelt kérdés
Marc. 23-án menstruáltam utoljára. A lényeg, hogy 30 napnál szombaton, 28-nál csütörtökön kellene megjönnie. Van két halvány pozitív tesztem. Sajnos volt már két kémiaim.
Nektek mennyire volt erős a két csík nem várt előtt 1 nappal?
2023. ápr. 19. 07:12
1/32 anonim válasza:
Nekem ilyen volt nemvárt előtt 1 nappal:
3/32 A kérdező kommentje:
1es. Ez 10-es teszt?
2023. ápr. 19. 07:19
4/32 anonim válasza:
5/32 A kérdező kommentje:
Ezért aggódom, mert 1 évvel ezelőtt ebből a poziból nem lett semmi :(
2023. ápr. 19. 07:38
6/32 anonim válasza:
Nem ezen mik, nekem 6 nappal mensielőtt pozi volt, szépen erősödött, (nem a fenti az sajnos első 3 napban alig erősödött) és 15 ezres hcgm volt de szívhang nem lett.
Ezért is írtam ilyenkor a remény van hogy most jó lesz.
4 voltam
7/32 A kérdező kommentje:
4es. Köszönöm, legyen igazad. Sajnálom ami veletek történt. Azóta próbálkoztok?
2023. ápr. 19. 09:12
8/32 anonim válasza:
4 vagyok már nem kifutottunk az időből, de nekünk már van gyerekünk, ráadás lett volna
9/32 anonim válasza:
1es vagyok, nekem ez egy ebay-es gagyibb teszt volt.
2 nappal később, nemvárt után 1 nappal lettek ezek:
10/32 A kérdező kommentje:
1es. Nekem kép alapján a predink egyformának tűnnek de a digitális nekem csak 1-2 hetet ír. Mivel a pozitív lh teszt óta 13 nap telt el, akkor az jó nem? Vagy megint kevés a hcg
2023. ápr. 19. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!