Kicsit zavaros lesz a történet. Tapasztalatokra lennék kíváncsi. A ciklusaim 28-30 naposak. Utóbbi kettő 30 napos volt. Mostanira csak az ovuláció napja miatt tippelnék(április 6.)28 napra.Mikor teszteltetek pozitívat?
Marc. 23-án menstruáltam utoljára. A lényeg, hogy 30 napnál szombaton, 28-nál csütörtökön kellene megjönnie. Van két halvány pozitív tesztem. Sajnos volt már két kémiaim.
Nektek mennyire volt erős a két csík nem várt előtt 1 nappal?
Köszönöm szépen, bizakodok.
Vagy 6 nap alatt 10 mm petezsáktól 2,9 mm embrió jónak számít? Úgy tudom, 3 mm-től indul a szívhang. Azt mondta az orvos, lehet, hogy másnap már lenne. Igazából most kell neki nagyot nőni, mondtam is neki. Napi 1mm. 😃
Én is szorítok, hogy minden oké legyen.
4-es. Ezért is izgulok. A prediken kívül minden teszt halvány és ma kellene megjönnie. Erősödik, de nem úgy, ahogy kellene szerintem. Fiamnál a Gabriellről leugrott a csík. Most meg ilyen. A mellette lévő 10-es. Igaz nem első vizeletből, de akkor is nyugtalanító.
A két teszt között 2 nap különbség van. Nem igazán látom hogy jó irányba haladna.
Sztem ezek nagyon jó tesztek! Főleg nem várt előtt!
13.
Sztem nincs ok aggodalomra!
4., 6., 8.! Azért annyira szörnyű, hogy ennyiünknek át kellett élni. Amíg nem voltam érintett, nem is gondoltam, hogy ennyire nő esik át vetélésen. Szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!