Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Későbbi ovuláció kitolhatja a...

Későbbi ovuláció kitolhatja a ciklust? Bővebb lent.

Figyelt kérdés
Volt-e már Valaki úgy, hogy a ciklus félidejébe amikor lenne a peteérés(oviluláció) akkor kicsi tüszők voltak, igy félidőben nincs ovu. Ha később értek be a tüszők(a ciklus fele és a vége közötti időbe) akkor az eltolhatja a menstruációt? Járt már Vki igy esetleg? Remélem azért érthető ahogy leírtan és hogy mire vagyok kíváncsi 😁

2023. ápr. 27. 21:30
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Szió!

Jelentem, új hónap új esély! 😊

Megjött ma, mert barnázok, pirosas. Szerzek be ovu tesztet, aztan elkezdem nézegetni a következő ciklusnál a peteérést! 😊

2023. máj. 6. 12:09
 12/39 anonim ***** válasza:
Tetszik a felfogásod, hogy nem nyom padlóra. Nem is szabad idegeskedni. 💞💓🥰 Figyeld azért lh-tesztezésnél a nyákodat, meg az apró jeleket. Aztán mindent bele 🥰 Remélem írsz majd miújság veled 😊
2023. máj. 6. 23:52
 13/39 A kérdező kommentje:

Nyilván rossz, de attól nem lesz jobb ha idegeskedek rajta, sőt.. Talán még a stressz, idegeskedes is gátolni fogja. 😊

Oksi, köszike a tanácsokat💝😊❣️💝

Mindenképpen írni fogok😊😊💝

2023. máj. 9. 16:54
 14/39 A kérdező kommentje:
Szió😊 Holnap délután megyek a dokihoz UH-ra, nézi a tüszőket. Holnap mindenképp irok, hogy miujsag! 😊 Addigis Szép Napot Neked! 😊💝😘❣️
2023. máj. 16. 15:04
 15/39 anonim ***** válasza:
Szióka ☺️ Várom! 💗 Remélem minden úgy alakul ahogy szeretnéd ☺️ Én holnap Babamozizni megyek, meglessük a kiscsibénket. 💗
2023. máj. 16. 21:57
 16/39 A kérdező kommentje:

Dejóó😍 Hány hetes vagy? 😊❣️

Hát reméljük lát vmit. 2 napja már ovu tesztezek. 2-t csináltam eddig, de erősödött valamennyit😊

[link]

Majd délután még írok, hogy mit mondott/látott a doki❣️😊

2023. máj. 17. 10:22
 17/39 A kérdező kommentje:
Most jottem el a dokimtól. A nyálkahártyám 8mm. De érett tüszőt nem latott igy 3-4 nappal az ovu előtt. Kicsik voltak. Szerinte vagy később lesz ovu megint vagy ez a hónap is eluszott. Az ovu teszteket továbbra is folytatom😊❣️💝
2023. máj. 17. 14:36
 18/39 anonim ***** válasza:

26.ik hétben járok. A kisasszony belefúrta a fejét a placentába, és mindkét kezével takarta az arcát, szóval mi sem jártunk sikerrel 😄😄

Tényleg erősödik, de sajnos nem mérvadó, mert hirtelen megtud ugrani és vissza is tud esni az LH szint. Lehet tényleg fog csúszni az ovud. De mindenképp ovu tesztelj tovább délután vagy este es minimum 2 órát előtte ne egyél ne igyál ne pisilj 💗😊😊😊

2023. máj. 17. 19:17
 19/39 A kérdező kommentje:

Azert már nem sok van hátra❣️

Kis szégyenlős😁💝

Én már amúgy nem értek semmit 😅 szerdán kicsiket látott a doki, de csinalom az LH tesztet azért és a main meglepődtem, hogy már majdnem ugyan olyan erős a 2 csik. Pedig csak 3 nap telt el, nem hinném h ilyen hamar megnőttek volna. De csatolom a képeket😊💝❣️💝

[link]

[link]

2023. máj. 20. 18:15
 20/39 A kérdező kommentje:

[link]

Ezcis ugyan az, csak későbbi kép, kb 10 percre rá. Ezen szinte egyforma.. Nem is tudom. Amúgy az applikáció mára irja az ovut.. De szerdán még kicsik voltak, nem hinném h 3 nap alatt megnőttek.

2023. máj. 20. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!