Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen csinálnak rákszűrést?

Terhesen csinálnak rákszűrést?

Figyelt kérdés
Kb 2 éve nézték utoljára, tavaly nem mentem. Most viszont terhes vagyok, és kicsit félek hogy amikor megyek dokihoz a megállapítasra akkor le is veszik a mintát. Nekem az mindig fáj és vérzik, félek nehogy baj legyen.
2023. ápr. 24. 17:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 4-es,5-ös vagyok. Szerintem a kérdezőt is lepontoznák, ha tehetnék. 😆

Egyébként kedves lepontozó, jó egészséget kívánok neked és sok örömöt az életedben. 🙂

2023. ápr. 24. 18:05
 12/23 A kérdező kommentje:
Remek, akkor én is számithatok rá. Pedig szerintem nem kéne még ezzel is stresszelni a kismamákat.
2023. ápr. 24. 18:34
 13/23 anonim ***** válasza:

Sztem nyugodtan mondhatod, hogy nem szeretnéd!

4.

2023. ápr. 24. 18:58
 14/23 anonim ***** válasza:
Nekem az elmúlt 6 évben 4 rákszűresem volt, abból 3 alkalommal terhes voltam. Az utolsó alkalommal missed ab lett de semmi köze nem volt a rákszűréshez.
2023. ápr. 24. 19:00
 15/23 anonim ***** válasza:
Orvos vagy kórházfüggő, hogy javasolják-e. Természetesen visszautasíthatod.
2023. ápr. 24. 19:01
 16/23 anonim ***** válasza:

Mind a 2 terhességem elejé levették. Elsőnél mert kb 2 éve voltam utoljára,a 2.nál meg mert 1év 2 hónapja volt utoljára és 1éven belüli eredmény nem volt.

Nem fájt, nem véreztem. Ha egy terhesség emiatt menne el, ott amúgy is baj lenne.

2023. ápr. 24. 19:08
 17/23 anonim ***** válasza:
Nekem is csináltak
2023. ápr. 24. 19:16
 18/23 anonim ***** válasza:
80%

Ha nem szeretnéd, hogy kismamaként ezzel "stresszeljelnek" akkor talán terhesség előtt el kellett volna menni rákszűrésre...

Igenis fontos, hogy tudják ha probléma van, hüvelyi szülésnél a baba is megfertőződhet.

2023. ápr. 24. 19:26
 19/23 anonim ***** válasza:
Nekem csináltak a terhesség megállapításnál.
2023. ápr. 24. 19:38
 20/23 anonim ***** válasza:
26%

#18!Mivel fertőződhet meg? Rákkal?🙄 Igen, tudom, gyakran HPV vírusból indul, amit épp elkaphatna, de azt akkor is, ha mondjuk terhesség előtt 4hónappal volt rákszűrése. Ennyi erővel utána is megfertőződhetett. Te meg nagyon ügyes vagy, hogy előre tudtad, hogy az első hónapban teherbe fogsz esni és előtte jól megcsináltattad a rákszűrést, de sokan nem vagyunk ilyen szerencsések, hosszú hónapok után esünk teherbe és nem minden hónapban csináltatunk rákszűrést😉

Szóval okoskodásért jár a keksz, de a kérdező visszautasíthatja a rákszűrést, mivel joga van hozzá. (Egy csomó országban fel se merül terhesség alatt, semmi bajuk nem lesz.)

2023. ápr. 24. 19:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!