Terhesen csinálnak rákszűrést?
Kedves 4-es,5-ös vagyok. Szerintem a kérdezőt is lepontoznák, ha tehetnék. 😆
Egyébként kedves lepontozó, jó egészséget kívánok neked és sok örömöt az életedben. 🙂
Sztem nyugodtan mondhatod, hogy nem szeretnéd!
4.
Mind a 2 terhességem elejé levették. Elsőnél mert kb 2 éve voltam utoljára,a 2.nál meg mert 1év 2 hónapja volt utoljára és 1éven belüli eredmény nem volt.
Nem fájt, nem véreztem. Ha egy terhesség emiatt menne el, ott amúgy is baj lenne.
Ha nem szeretnéd, hogy kismamaként ezzel "stresszeljelnek" akkor talán terhesség előtt el kellett volna menni rákszűrésre...
Igenis fontos, hogy tudják ha probléma van, hüvelyi szülésnél a baba is megfertőződhet.
#18!Mivel fertőződhet meg? Rákkal?🙄 Igen, tudom, gyakran HPV vírusból indul, amit épp elkaphatna, de azt akkor is, ha mondjuk terhesség előtt 4hónappal volt rákszűrése. Ennyi erővel utána is megfertőződhetett. Te meg nagyon ügyes vagy, hogy előre tudtad, hogy az első hónapban teherbe fogsz esni és előtte jól megcsináltattad a rákszűrést, de sokan nem vagyunk ilyen szerencsések, hosszú hónapok után esünk teherbe és nem minden hónapban csináltatunk rákszűrést😉
Szóval okoskodásért jár a keksz, de a kérdező visszautasíthatja a rákszűrést, mivel joga van hozzá. (Egy csomó országban fel se merül terhesség alatt, semmi bajuk nem lesz.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!