Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segitenétek aki jártas az LH...

Segitenétek aki jártas az LH tesztekben?

Figyelt kérdés

Röviden leirok pár dolgot magamról.

Ez volt a 2. clostyts hónapom, amit a dokim UH-val figyel mindig középtájban ovu körül és most amikor voltam aprilis 5-én azt mondta, hogy sok esélyt nem lát mert 2 kicsi tüszőt látott. (Ekkor már ugye nagyot szokott, az első clostys hónapban 21mm domináns tüszőm volt) de hozzá tette, hogy lehet a kesöbb beérnek a tüszők és később lesz ovum de szerinte ez a hónap eluszott. Nyilván attól független a férjemmel együtt vagyunk/voltunk hátha az a pici kis esély is meg van rá. Applikációm szerint ma kellene megjönnie, de semmi előjelét nem látom ennek(lehet, hogy csak eltolódott) előtte szoktam görcsölni és tompán fáj a hasam alja, de most semmi ilyesmi.

Most csináltam egy LH tesztet, amit belinkelek, hogy milyen lett. És igazából örülnék neki ha Vki, aki jobban ért hozzá, eltudná nekem mondani, hogy ez ilyenkor mit jelent vagy ilyesmi😁😊 Köszönöm szépen!

[link]

[link]

2023. ápr. 21. 18:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Semmit nem jelent. Minek csináltad?

Az lh hormon folyamatosan jelent van a szervezetben, a szintje változik. Az ovuláció előtt 24-36 órával van az lh csúcs, akkor lesz pozitív a teszt. Az ovu teszt csak akkor számít pozitívnak ha a teszt csík erősségében megegyezik vagy erősebb, mint a kontroll csík. Ez nem akkor pozitív, ha 2 csíkos, de gondolom kaptál betegtájékoztatót a tesztekhez.

2023. ápr. 21. 18:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Mivel akkor nem volt érett tüsző biztos hogy nem is kéne időbe megjönni. Lehet ilyen sokat csúszik most a ciklus és most lesz csak ovud, holnap is csinálj egyet hogy milesz.
2023. ápr. 21. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!