Segitenètek? Volt màr valaki igy?
Sziasztok!
Kèrlek negatív kommentekkel ne terheljetek, nagyon szorongok igy is ..... :(
Szóval a törtènet a következő....
Màhoz egy hete hogy kèsik a menzeszem. Vasàrnap csinàltam egy terhes tesztet, szèp pozitiv lett. Ma koràn reggel ahogy felkeltem wcre, èszrevettem hogy törlèsnèl barnàs rozsaszines a wc papir.
Nem gondolkodtam, mentem a szülèszet nőgyógyàszati ambulanciàra. Megnèzett a főorvos úr, valamit sejthetően làtott, de hetet nem mondott. Kaptam utrogestan kapszulàt, rutascorbin kapszulàt ès magne b6ot. Napi 3 szem mindegyikből. Plusz voltam egy hcg vèrvètelen is. Majd hivnom kell a vèrvèteli lelet miatt.
De egyebet egyenlöre nem mondott, csak hogy nyugodjak meg ès ne aggódjak rendben lesz.
Nagyon aggódom persze...màsodik tervezett babànk. Első gyermekemmel a terhessèggel nem volt problèma a 9 hónap alatt. Remènykedhetek igy fejlödèsben.Volt màr valaki hasonlo cipőben...köszi ha kapok normàlis vàlaszt.
Így sokat nem tud az ember, ha nem tudjuk mit látott.
Azért minimum petezsáknak lennie kéne 5 hetesen.
A hcg is túl sokat nem ér nekem 15 ezer volt, de sajnos szívhang nem lett.
Majd az idő eldönti 2 hét és kiderül, hogy mi lesz.
Sajnos ez bármi lehet. Én csak azt tudom javasolni , bízz a kisbabádban, próbálj meg arra fókuszálni hogy erős és fejlődik . Ha Te nem hiszel benne , ki más tehetné?
Drukkolok . Írj majd mi lett az eredmény .
Doki teljesen jól kezelte a dolgot.
Majd 1-2 hét múlva kiderül.
Nekem mind3 gyerekkel belémtettèk a parát, szintén barnáztam a terhességek elején látszólag ok nèlkül.
Ambulanciàn csak sejthető volt akàrmi is.
Másik otvos meg egyértelműen látta amit kellett 2 nap múlva
A 2-esnek nagyon igaza van.Nekem egyszer volt hcg nézve és az rendben volt.
Ezután már uh-n is volt petezsák kb 4 hetesen majd 6 hetesen már szikhólyag is és embriókezdemény is volt és minden méret passzolt viszont mikor visszamentem elvileg 8 hetesen kiderült hogy leállt a fejlődésben a terhességem,szívhang sem lett.Azt akarom csak kihozni ebből hogy bármikor bármi lehet és bízni kell.
Szia
2 vetélés utan újra terhes vagyok.
Már a pozi teszttől kapom a progit de így is van hogy barnázok.
6 hetesen már embriót és pulzálást látott a doki. Most még van 1 hetem az újabb vizsgálatig. Igy sem vagyok nyugodt sőt. Most a hétre szereztem egy uh időpontot csak hogy lássam minden ok vagy ennyi volt.
Sajon korai terhességnél bármikor bármi megtörténhet.
A barnázás a dokim szerint nem gond. Ő nagyon pozitív én nem.
Ha úgy gondolod menj el egy uh-ra hátha megnyugszol kicsit.
De egy biztos ,hogy most nem rajtad múlik a jövő. Ha megvakar maradni meg fog ha nem akkor csinálhatsz bármit akkor is elvetélsz!kitartást
Szia!Hasonlóan jártam mint te.
Szedtem ugyanezeket, + kb egy hetet ágynyugalomban töltöttem. Azóta is minden rendben.Már lassan 12.hetesek leszünk.Utrogestant azóta is használom, csak hüvelyire váltottam mert a szájon át szedőstől rosszul voltam. Fel a fejjel!
3/9.
Köszi. A hcg vèrvètel eredmènye alapjàn a 3. Hètben jàrhatok kb. Vagy a 3.-4. hèt közt valahol. Pènteken ujra megyek megnèz.
Remèlem minden rendben lesz.
Hàlistennek mióta hazaèrtem (reggel 9 utàn) màr abszolut nem is barnàzok) úgyhogy kicsit megnyugodtam .de teljesen csak akkor fogok ha màr normàlisan làtszani is fog uh-n :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!