Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segitenètek? Volt màr valaki igy?

Segitenètek? Volt màr valaki igy?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kèrlek negatív kommentekkel ne terheljetek, nagyon szorongok igy is ..... :(

Szóval a törtènet a következő....

Màhoz egy hete hogy kèsik a menzeszem. Vasàrnap csinàltam egy terhes tesztet, szèp pozitiv lett. Ma koràn reggel ahogy felkeltem wcre, èszrevettem hogy törlèsnèl barnàs rozsaszines a wc papir.

Nem gondolkodtam, mentem a szülèszet nőgyógyàszati ambulanciàra. Megnèzett a főorvos úr, valamit sejthetően làtott, de hetet nem mondott. Kaptam utrogestan kapszulàt, rutascorbin kapszulàt ès magne b6ot. Napi 3 szem mindegyikből. Plusz voltam egy hcg vèrvètelen is. Majd hivnom kell a vèrvèteli lelet miatt.

De egyebet egyenlöre nem mondott, csak hogy nyugodjak meg ès ne aggódjak rendben lesz.

Nagyon aggódom persze...màsodik tervezett babànk. Első gyermekemmel a terhessèggel nem volt problèma a 9 hónap alatt. Remènykedhetek igy fejlödèsben.Volt màr valaki hasonlo cipőben...köszi ha kapok normàlis vàlaszt.

2022. aug. 1. 09:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ebből bármi lehet.Majd a vérvétel megmondja de legalábbis ad egy támpontot.A kis rózsaszínes valami nem feltétlen jelent bajt.Reménykedhetsz,igen.
2022. aug. 1. 09:05
 2/18 anonim ***** válasza:
60%

Így sokat nem tud az ember, ha nem tudjuk mit látott.

Azért minimum petezsáknak lennie kéne 5 hetesen.

A hcg is túl sokat nem ér nekem 15 ezer volt, de sajnos szívhang nem lett.

Majd az idő eldönti 2 hét és kiderül, hogy mi lesz.

2022. aug. 1. 09:16
 3/18 anonim ***** válasza:
76%

Sajnos ez bármi lehet. Én csak azt tudom javasolni , bízz a kisbabádban, próbálj meg arra fókuszálni hogy erős és fejlődik . Ha Te nem hiszel benne , ki más tehetné?

Drukkolok . Írj majd mi lett az eredmény .

2022. aug. 1. 09:19
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Doki teljesen jól kezelte a dolgot.

Majd 1-2 hét múlva kiderül.

Nekem mind3 gyerekkel belémtettèk a parát, szintén barnáztam a terhességek elején látszólag ok nèlkül.

Ambulanciàn csak sejthető volt akàrmi is.

Másik otvos meg egyértelműen látta amit kellett 2 nap múlva

2022. aug. 1. 09:23
 5/18 anonim ***** válasza:
84%

A 2-esnek nagyon igaza van.Nekem egyszer volt hcg nézve és az rendben volt.

Ezután már uh-n is volt petezsák kb 4 hetesen majd 6 hetesen már szikhólyag is és embriókezdemény is volt és minden méret passzolt viszont mikor visszamentem elvileg 8 hetesen kiderült hogy leállt a fejlődésben a terhességem,szívhang sem lett.Azt akarom csak kihozni ebből hogy bármikor bármi lehet és bízni kell.

2022. aug. 1. 09:24
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet semmi baj nem lesz, meg az is lehet hogy ebből nem lesz terhesség. Lehet ide írni, hogy kinek hogy volt, rád nézve semmit nem jelent. Szorítok!
2022. aug. 1. 11:04
 7/18 anonim ***** válasza:
70%
Ugyanígy voltam, és egészséges babám született. Nagyon sokan véreznek az 5-7 hét környékén és nem lesz baj. Nem akarlak áltatni, te is tudod, hogy benne van a pakliban, hogy nem lesz pozitív a vége, de a barnázás teljesen normális is lehet. Próbálj pozitívan gondolkozni én mondogattam neki, hogy tartson ki, várjuk nagyon (tudom, érzelgős vagyok). Szorítok!
2022. aug. 1. 11:07
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia

2 vetélés utan újra terhes vagyok.

Már a pozi teszttől kapom a progit de így is van hogy barnázok.

6 hetesen már embriót és pulzálást látott a doki. Most még van 1 hetem az újabb vizsgálatig. Igy sem vagyok nyugodt sőt. Most a hétre szereztem egy uh időpontot csak hogy lássam minden ok vagy ennyi volt.

Sajon korai terhességnél bármikor bármi megtörténhet.

A barnázás a dokim szerint nem gond. Ő nagyon pozitív én nem.

Ha úgy gondolod menj el egy uh-ra hátha megnyugszol kicsit.

De egy biztos ,hogy most nem rajtad múlik a jövő. Ha megvakar maradni meg fog ha nem akkor csinálhatsz bármit akkor is elvetélsz!kitartást

2022. aug. 1. 11:24
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Hasonlóan jártam mint te.

Szedtem ugyanezeket, + kb egy hetet ágynyugalomban töltöttem. Azóta is minden rendben.Már lassan 12.hetesek leszünk.Utrogestant azóta is használom, csak hüvelyire váltottam mert a szájon át szedőstől rosszul voltam. Fel a fejjel!

2022. aug. 1. 13:20
 10/18 A kérdező kommentje:

3/9.

Köszi. A hcg vèrvètel eredmènye alapjàn a 3. Hètben jàrhatok kb. Vagy a 3.-4. hèt közt valahol. Pènteken ujra megyek megnèz.

Remèlem minden rendben lesz.

Hàlistennek mióta hazaèrtem (reggel 9 utàn) màr abszolut nem is barnàzok) úgyhogy kicsit megnyugodtam .de teljesen csak akkor fogok ha màr normàlisan làtszani is fog uh-n :)

2022. aug. 1. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!