Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segitenètek? Volt màr valaki igy?

Segitenètek? Volt màr valaki igy?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kèrlek negatív kommentekkel ne terheljetek, nagyon szorongok igy is ..... :(

Szóval a törtènet a következő....

Màhoz egy hete hogy kèsik a menzeszem. Vasàrnap csinàltam egy terhes tesztet, szèp pozitiv lett. Ma koràn reggel ahogy felkeltem wcre, èszrevettem hogy törlèsnèl barnàs rozsaszines a wc papir.

Nem gondolkodtam, mentem a szülèszet nőgyógyàszati ambulanciàra. Megnèzett a főorvos úr, valamit sejthetően làtott, de hetet nem mondott. Kaptam utrogestan kapszulàt, rutascorbin kapszulàt ès magne b6ot. Napi 3 szem mindegyikből. Plusz voltam egy hcg vèrvètelen is. Majd hivnom kell a vèrvèteli lelet miatt.

De egyebet egyenlöre nem mondott, csak hogy nyugodjak meg ès ne aggódjak rendben lesz.

Nagyon aggódom persze...màsodik tervezett babànk. Első gyermekemmel a terhessèggel nem volt problèma a 9 hónap alatt. Remènykedhetek igy fejlödèsben.Volt màr valaki hasonlo cipőben...köszi ha kapok normàlis vàlaszt.

2022. aug. 1. 09:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mennyi a hcg értéke?100 felett már nagyon jó.Mondjuk nekem is 100 felett volt jócskán aztán inkább hagyjuk mi lett mert nem akarlak felidegesíteni.
2022. aug. 1. 17:06
 12/18 A kérdező kommentje:
11/11 kerek szàzat mondott a doki. Azt mondta hogy talàn picit alacsony, de az jó hogy nem kevesebb.
2022. aug. 1. 17:09
 13/18 anonim ***** válasza:

Elindult valami ez már biztos.Nem tudsz sajnos mit tenni csak várni.

Progeszteron szintet nem nézték?Az is egy jó támpont.Nekem hcg-t és progeszteront néztek.Kicsit a progi volt alacsonyabb nálam de nem ez volt a baj.

Majd mikor már vissza kell menned ultrahangra akkor ki fog derülni hogy jól fejlődik e a terhesség.Ne aggódj mert úgyis úgy lesz ahogy lennie kell.

Én mindig ezzel nyugtatom magam hisz ilyenkor semmit sem tudsz tenni,csak reménykedni lehet.

2022. aug. 1. 17:14
 14/18 anonim ***** válasza:
A HCG esetén lesz újabb verveteled , ugye? Azt nézik ilyenkor hogy megfelelően emelkedik e. Egy vérvétel nem elég ilyenkor :/
2022. aug. 1. 17:21
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem 1 vérvétel volt majd rá 2 hétre uh és minden rendben volt egy bizonyos pontig és kaptam progi pótlást is.Nem fog semmi sem múlni a vérvételen hidd el.
2022. aug. 1. 17:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon sokan voltunk már hasonló cipőben. Az eleje ilyen. Majd kiderül pár hét múlva, addig türelem. Nekem az elsőnél nem volt barnázás és semmi aggasztó, baba mégsem lett. A második pecsételéssel indult, 31 hetes vagyok. Az idő eldönti.
2022. aug. 1. 19:01
 17/18 anonim ***** válasza:

Így van 16-os!Nem lehet soha sem tudni hogy mi lesz a végkimenetel.Nekem sem sikerült sajnos pedig minden adott volt a sikerhez.

Legközelebb hátha....Remélem a második jön be nekem is mint neked😊

2022. aug. 1. 19:39
 18/18 19b89 ***** válasza:
Szia! Nálunk rózsaszín folyás/ vérzés volt felváltva amíg itthon nem maradtam feküdni kb. az első két hónapban, a 3.-ban már csak nagyon ritkán fordul elő, ha mentem vizsgálatokra pl.,vagy túl nagy stressz esetén. Most 17 hetes terhes vagyok, sokkal jobb a helyzet a barnázással. Remélem kicsit megnyugtat, hogy van aki azért később is barnázik, nincs minden veszve! Csak azt tudom mondani, hogy pihenj sokat és csak pozitívan, na meg igyál sokat 😊 drukkolok, hogy neked minden könnyen és szuperül menjen ! Fel a fejjel!
2022. aug. 2. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!