Segitenètek? Volt màr valaki igy?
Sziasztok!
Kèrlek negatív kommentekkel ne terheljetek, nagyon szorongok igy is ..... :(
Szóval a törtènet a következő....
Màhoz egy hete hogy kèsik a menzeszem. Vasàrnap csinàltam egy terhes tesztet, szèp pozitiv lett. Ma koràn reggel ahogy felkeltem wcre, èszrevettem hogy törlèsnèl barnàs rozsaszines a wc papir.
Nem gondolkodtam, mentem a szülèszet nőgyógyàszati ambulanciàra. Megnèzett a főorvos úr, valamit sejthetően làtott, de hetet nem mondott. Kaptam utrogestan kapszulàt, rutascorbin kapszulàt ès magne b6ot. Napi 3 szem mindegyikből. Plusz voltam egy hcg vèrvètelen is. Majd hivnom kell a vèrvèteli lelet miatt.
De egyebet egyenlöre nem mondott, csak hogy nyugodjak meg ès ne aggódjak rendben lesz.
Nagyon aggódom persze...màsodik tervezett babànk. Első gyermekemmel a terhessèggel nem volt problèma a 9 hónap alatt. Remènykedhetek igy fejlödèsben.Volt màr valaki hasonlo cipőben...köszi ha kapok normàlis vàlaszt.
Elindult valami ez már biztos.Nem tudsz sajnos mit tenni csak várni.
Progeszteron szintet nem nézték?Az is egy jó támpont.Nekem hcg-t és progeszteront néztek.Kicsit a progi volt alacsonyabb nálam de nem ez volt a baj.
Majd mikor már vissza kell menned ultrahangra akkor ki fog derülni hogy jól fejlődik e a terhesség.Ne aggódj mert úgyis úgy lesz ahogy lennie kell.
Én mindig ezzel nyugtatom magam hisz ilyenkor semmit sem tudsz tenni,csak reménykedni lehet.
Így van 16-os!Nem lehet soha sem tudni hogy mi lesz a végkimenetel.Nekem sem sikerült sajnos pedig minden adott volt a sikerhez.
Legközelebb hátha....Remélem a második jön be nekem is mint neked😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!