Segitenétek?? ??
Sziasztok segítséget szeretnék kérni.
Ma vagyok a ciklusom 35-napján.
Mostanra várom a havim.
De még semmi
Fájdogál a hasam. 2 napig volt enyhe világos barna folyasom.
Már az sincs.
Fel vagyok puffadva napok óta.
12 napja voltam a párommal utoljára. Tegnap teszteltem x-epil tesztel negativat.
Lehet korán teszteltem?
23 éves vagyok de még nem igazán szeretnék babát. Ne bántsátok hogy akkor miert szexelek stb. Elég stresszes vagyok es tanácstalan mar orvoshoz is kértem időpontot.
Nekem mindig késik a mensim. Van hogy 35-37-40-30 naposak a ciklusaim. nagyon nagyon változó
Szexeljetek, csak közben védekezzetek is.. Ha nem védekeztek normálisan, akkor nyilván lehet baba.
Ha védekeztetek, akkor lehet simán csak késik vagy valamilyen hormonzavar bekavar.
Ovszerrel. Szedtem egy ideig gyógyszert de rosszul voltam tőle.
Használunk óvszert. De utoljara nem tettük. Sajnos
Hát akkor várj pár napot és tesztelj újra. Reméljük, szerencséd van és negatív, de legalább jó tanulópénz.
Anno én is rosszul voltam a fogamzásgátlótól, de pl hüvelygyűrű okés volt. Nézz utána.
"Használunk óvszert. De utoljara nem tettük. Sajnos"
Akkor ne csodálkozz, ha véletlen terhes leszel - ha nem akarsz gyereket, akkor minden alkalommal elejétöl végéig védekezni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!