Segitenétek?? ??

Figyelt kérdés

Sziasztok segítséget szeretnék kérni.

Ma vagyok a ciklusom 35-napján.

Mostanra várom a havim.

De még semmi

Fájdogál a hasam. 2 napig volt enyhe világos barna folyasom.

Már az sincs.

Fel vagyok puffadva napok óta.

12 napja voltam a párommal utoljára. Tegnap teszteltem x-epil tesztel negativat.

Lehet korán teszteltem?

23 éves vagyok de még nem igazán szeretnék babát. Ne bántsátok hogy akkor miert szexelek stb. Elég stresszes vagyok es tanácstalan mar orvoshoz is kértem időpontot.

Nekem mindig késik a mensim. Van hogy 35-37-40-30 naposak a ciklusaim. nagyon nagyon változó

2021. szept. 26. 10:33
 1/10 A kérdező kommentje:
Fáj a derekam is es van ilyen megjön erzesem
2021. szept. 26. 10:36
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Szexeljetek, csak közben védekezzetek is.. Ha nem védekeztek normálisan, akkor nyilván lehet baba.

Ha védekeztetek, akkor lehet simán csak késik vagy valamilyen hormonzavar bekavar.

2021. szept. 26. 10:41
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Korai is lehet ha 12 nap volt sex akkor a sperma várhat 3 napot is 3 nap múlva csinálj egy érzékenyebb tesztet de még az sem biztos ha 1 hét múlva negatív akkor az már kb biztos negatív
2021. szept. 26. 10:43
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Hogyan védekeztek?
2021. szept. 26. 10:45
 5/10 A kérdező kommentje:

Ovszerrel. Szedtem egy ideig gyógyszert de rosszul voltam tőle.

Használunk óvszert. De utoljara nem tettük. Sajnos

2021. szept. 26. 10:47
 6/10 anonim ***** válasza:
58%
Ha nem jön meg pár nap múlva tesztelj újra.
2021. szept. 26. 10:50
 7/10 anonim ***** válasza:
73%

Hát akkor várj pár napot és tesztelj újra. Reméljük, szerencséd van és negatív, de legalább jó tanulópénz.

Anno én is rosszul voltam a fogamzásgátlótól, de pl hüvelygyűrű okés volt. Nézz utána.

2021. szept. 26. 10:52
 8/10 anonim ***** válasza:
62%

"Használunk óvszert. De utoljara nem tettük. Sajnos"

Akkor ne csodálkozz, ha véletlen terhes leszel - ha nem akarsz gyereket, akkor minden alkalommal elejétöl végéig védekezni kell!

2021. szept. 26. 11:15
 9/10 anonim ***** válasza:
56%
Ha keszekusza a ciklusod, akkor nem valószínű, hogy terhes vagy, de azért két naponta tesztelj.
2021. szept. 26. 11:16
 10/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem értem az olyanokat akik nem akarnak gyereket, de olyanokkal jönnek hogy hát most legutóbb ízé nem hasznaltuk az óvszert. Miért is nem?? Én ha nem akartam gyereket mindig hasznaltuk. Nem volt kifogas az se ha esetleg kicsit többet ittunk a kelleténél, sosem ittam annyit hogy erre ne lettem volna képes.
2021. szept. 26. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!