Véreredmények és vizeletvizsgálat, segitenétek konkrét példákkal?
Hát lett pár csillagos értékem, és az online rendszer hátránya, hogy nem jutok azonnal megnyugtató válaszhoz, hogy a magas vagy alacsony értékek mennyire jelentenek bajt...
Részletesen ami eltérő lett:
vér
NEUT 79.3 , határérték 50 - 70
LYMPH 15.4, határérték 25 - 40
EO 0.2, határérték 1 - 4
NEUT absz 8.87, határérték 2.2 - 7.9
EO absz 0.02, határérték 0.05 - 0.45
Vvt süllyedési sebesség 2, határérték3 - 21
Prothrombin idő kontroll 8.3 (nincs megadva határérték)
vizelet
Fehérvérsejt 33, határérték 0 - 4
Vörösvértest 8, határérték 0 - 3
Baktérium 196, határérték 0 - 60
Vas 38.8, határérték 10.7 - 32.2
Ha valaki lenne olyan aranyos, hogy megnézi nekem a saját értékeit, az jó lenne...tudom, hogy a terhes értékek eltérőek a normálistól és keresek, keresek, de nem találok semmi erre vonatkozó biztos adatot.
Azt látom, hogy a vizelet nagyon gáz, de semmi tünetem, esetleg a saját mintagyűjtő edényem lehetett bacis...vagy van valami húgyúti nyavalyám.
De a többi, a vérképem miért lehet ennyire gáz?
mindenképp visszamegyek még egy pisitesztért...a baba nincs veszélyben ha húgyúti bajom van?
Az értékeim akkor nem nagyon szarok a vérvétel eredményben?? (annyira ideges lettem, bocsánat :( )
más: nem találtam meg az eredményben a toxoplazma szűrés eredményét, pedig kértük, rá is irták a papirra..Az vajon hol lehet elérhető?
Vérvetel jó , a vizelet miatt antibiotikum kell. Ne várj vele mert veszelyes lehet.
Toxo szerintem a háziorvosnak megy.
Én sem éreztem, mégis szedtem antibiotikumot miatta.
A véreredményed a vozeletben jelentkező gondokat tükrözi
Mielőbb kezelninkell, mert ezek egy része felszállhat a babára
Húgyúti fertőzésed lehet.
A vas is sok, ne szedj pótlást. Vastartalmú kismamavitamint szedsz? A femibion mentes. Vasnál is igaz, hogy megárt a sok, mert a máj tárolja. Rövid távon ok, hosszabb távon nem jó.
A többit nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!