Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Eros folyasnal vizeletvizsgalat?

Eros folyasnal vizeletvizsgalat?

Figyelt kérdés

23 hetes vagyok, szombaton es ma mikor felkeltem tenyernyi feheres vizes folyas folyt a bugyimra.

Szaga nem volt.

Ma elmentem az orvosomhoz, aki megkerdezte, hogy biztosan nem volt-e kellemetlen szaga. Mondtam, hogy nem volt.

Erre o azt felelte, hogy akkor minden bizonnyal normalis es artalmatlan folyas, de megnyugtataskeppen csinaljunk egy vizeletvizsgalatot.

Ket oraval kesobb kellett felhivnom az eredmeny miatt, ami negativ lett.

De nem hagy nyugodni a gondolat, hogy mi van, ha huvelyi fertozes. Azt nem mutatja ki a vizeletvizsgalat.

Ugy rakerdeznek nala, de nem akarok okosabb lenni nala.

Volt nektek hasonlo tapasztalatotok?

2015. ápr. 20. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha valakinek folyása van, ami a hüvelyből jön, ott hüvelykenet tenyésztést szoktak csinálni, nem vizeletvizsgálatot, vagy a biztonság kedvéért nem hülyeség mindkettőt megcsinálni, mivel ugye a nőknél nagyon rövid a húgycső és a hüvelyből könnyen feljuthatnak egy hüvelyi fertőzés következtében a kórokozók a húgyutakba, ezáltal pedig lesz egy húgyúti fertőzés is.

Szóval szerintem is akkor már a hüvelyből is mintát kellett volna vennie, hogy kizárja a hüvelyi fertőzés lehetőségét.

És valóban, a vizeletvizsgálat nem mutatja ki, ha a hüvelyedben fertőzés van.

2015. ápr. 20. 18:16
 2/2 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszt, teljesen igy gondolom en is.

Holnap rakerdezek. Letojom mit gondol.

2015. ápr. 20. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!