Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt lehet söpörni...

Terhesség alatt lehet söpörni és felmosni? Első trimeszter?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 18. 12:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs külön orvosi javaslat arra hogy mit ne csinálj, akkor bármit csinálhatsz ami nem kellemetlen. Nagyon hosszú a 9 hónap ahhoz hogy végig feküdj, de majd úgyis tapasztalni fogod.
2023. ápr. 18. 13:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Terhessegem vegeig talicskaval toltam a hasitott fat..mert bizony futeni kellett akkpr is ha a ferjem nem volt itthon...raadasul nem is szabadott volna nehezet emelnem...tul eltem.a gyerek is.holnap unnepelei az elso szulinapjat.
2023. ápr. 18. 13:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

40+6 szültem a masodikat, aznap delelőtt még felnyaltam a lakást, vécével, mindennel, és alomba ringattam a 13 kilós fiamat, aki nyugtalan volt aznap. Délután indult a szülés.

Szóval a valasz nem. Es nem kell a terhesseget tulhisztizni, inkabb próbald magad szoktatni az erőkifejteshez, mert ha meglesz a gyerek, senkit nem fog érdekelni, hogy te kíméletre szorulsz-e vagy nem, ha ott a gyerek, akit el kell látni. Nekem volt vetéléssel vegződő méhen kívüli terhességem, de közben beteg volt a kisfiam, éjszakáztam vele, felvettem, ha kerte, vittem dokihoz. Nem azért mondom, mert martírnak kell lenni, azt nem kell, ha a férjem otthon volt, nyilván átvette a gyereket. De az nincs mindig. És akkor is volt, hogy én kellettem neki, értem sírt. Na, szóval egy anyának nem igazán van olyan, hogy kímélet... az első években tutira nem.

2023. ápr. 18. 13:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

24 hetesen falat gletteltem, festettem, 36 hetesen fejeztem be a munkát, 37 hetesen meg ablakcsere után takarítottam. Mindezt úgy, hogy 15 hetesen vágtak ki 2,5 centit a méhnyakamból.

Terhes vagy, nem beteg...

2023. ápr. 18. 15:15
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ház felújításban voltunk a 3.nál, sosem kíméltem magam, csak azt hanyagoltam amitől már fájt esetleg a derekam illetve nem cipe.ltem túl nehezet
2023. ápr. 19. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!